Arama sonuçlarınız

1. cbfsalih

cbf 150 xenon yardımm !

http://www.rialli.com/urunler/340_aydinlatma-grubu/10601__hid-xenon-far-kiti-uzunkisa-12v-35w-8000k linkini vermiş oldugum ürünü kullanan veya arastıran arkadaşlardan yardım bekliyorum ürün nasıldır fiyatı uygun geldi cbf 150 me takıcam
  2. cbfsalih

cbf mercekli zenon yardımmmm !!!

Arkadaşlar 2009 model cbf im var ve far aydınlatmasından memnun değilim ampülün kalitesi olsun eski kasalarda gaz verdikçe parlayan sistem olsun hoşuma gidmedi cbf 150 için satılan mercekli zenon set gördüm rialli.comda ve sahibinden.comda şimdi bunu alması kolay taktırmasıda kolay gibide benim...
  3. cbfsalih

Cbf 150 gidon please ???

cbf 150 min gidonunu değiştirmeyi planlıyorum daha sportif bişey takmayı düşünüyorum çok dik kalıyorum üzerinde boy 1.90 olunca :P:P hiç deneyen fılan varmı aramızda arkadaşlar
  4. cbfsalih

cbf 150 devir saati

2009 model cbf 150 bildiğiniz gibi honda amcanın artık tasarrufdanmıdır ucuza kaçmakdanmıdır bilemicemde devir saatini koymayı akıl edememiş.şimdi bende bu durumdan baya sıkılmış durumdayım km 10 binde daha sahibinden.comda devir saatli gösterge aramaya başladım 5 6 tane ayrı fırmalarda farklı...
  5. cbfsalih

cbf satıp tvs alma niyetindeyim pleaseee !

herkeze iyi akşamlar 2009 model 10 binde cbf 150 var suan bunu satıp 2012 tvs buldum sarı renk 5 bin kmde 3700 e sizce cbfden tvs ye geçmekde mantıklı bi hareketmi yapıyorum kafam cok karışdı

Yeni mesajlar