Arama sonuçlarınız

1. A

ilk motoruma göre bence iyi fiyata sigorta yaptırdım... 06 plaka

arkadaslar ben ankarada okuyorum . elazıglıyım elazıgı aradım sigorta fiyatı için 193 tl dediler ilk motorum diye ve yasım 19 . ankaradan ak sigorta anadolu sigortayı aradım 372 ve 413 tl dediler.. eger isterseniz bi arayın kredi karti ile gitmenize gerek kalmadan yaptırırsınız... 05332900875...
  2. A

Bi yardım eden olmadı gitti...

Merhaba arkadaslar. Cracal 200 aldım yeni vites pedalının şeklini değiştirmek istiyorum değişilebilir mi acaba. Ve ankaradan caracal 200 sahipleri bana ulasabilîr mi acaba cok acemiuim tavsiye lazım:(
  3. A

vites ayaklıgı değiştirmek..yardım lütfen

merhaba dostlar. benım caracal 200 üm var cooper tarzı motor. vites pedalını değiştirip yerıne ybr cbr de oldugu gibi bi vites pedalı taktıra bilir miyim? ---------- Mesajlar birleştirildi - 00:11 ---------- bir önceki mesaj zamanı 00:09 ---------- resimde görüldüğü gibi bi vites pedalı var...
  4. A

vites cok gevsek daha acemıyım yardım lutfen..

arkadaslar benım vites ayaagı cok gevsek vites dusurmekte cok sıkıntı cekiyom onu gerdirebilir miyim 180 derece dönecek nerdeyse :D bide caracal vitesi tam tersi yönde değişiyor :D
  5. A

kask tavsiyes cooper tarzı motora

cooper tarzı motor aldım caracal 200 kask olarak 200 tl ye kadar bütcem var 2 ay kullanacagım kaskı simdilik. tavsiyelerinizi bekliyorum
  6. A

Caracal 200

Merhaba arkadaslar. 27000 km de 1.850 ye yeni motorumu aldım tanıdıktı diye ucuza ve taksitli sattı. Ama ilk motorum ve motordan hiç anlamam. Motorun saglam ve tam performansa sahip oldugunu nerden anlayabilirim. Ve diğer tum konularda tavsiyelerinizi bekliyorum :)
  7. A

scooter

merhaba arkadaslar. scooter almayı dusunuyorum 2. el 2000 ile 3000 tl arası ne öenrirsiniz beni 1 yıl falan idare edecek?
  8. A

Ankaradan ybr 125

Ankarada ybr sini noterden anlasmalı olarak taksitle satmak isteyen birisi acil bana ulassın. Bir miktar peşinat verebilirim
  9. A

Banka kredisi acil yardım ...

Öğrenciyim. Bankadan kredi cekeceğim motosiklet almak için. Öğrenciye kredi beren banka var mı ? Veya kefilsiz kartsız senet yöntemiyle satan var mı taksitle?
  10. A

Boy sorunu

Boyum 195 kilom 70. Ybr sürebilir miyim ? Hangi motor boyuma uygun ?
  11. A

Ankara motosiklet fuarı?

Arkadaslar ankara motosiklet fuarı ne zaman olur ?
  12. A

Caracal 200 acil yardım tavsiye lütfen...

27bin km de 2.el caracal alacagım acaba bu motor nasıl kaç para eder? Yedek parca sorunu var mı kalitesi nasıl ? Lütfen tecrübeli arkadaslar yardım etsin...
  13. A

Noterden Vadeli yamaha ybr 125 almak istiyorum. Acilll

Merhaba arkadaslar. Ybr 125 almak istiyorum her türlü güvenilirliği vermek için noterden vadeli senetle almak istiyorum. Satmak isteyenler lütfen yazsın...

Yeni mesajlar