Arama sonuçlarınız

1. M

öğrenciyım kredi alabılıyormuyum

yazın motor almak için ve ihtiyaçlar için çalışacağım aldıgımın 2-3 binini ayıracagım. 17 yaşında olduğum için kredi alamam heralde annemin üzerine alabilirmiyim 3-5 bin lira çekmek istiyorum annem ev hanımı
  2. M

Falcon yeni MOTOR modelleri

Ben yazın bir 2013 rtr alacağım ama yinede arastırıyordum Bu marka hakkındaki görusleriniz nelerdir motorlari çok hos görünüyorlar falcon alıp kullananlar varmı Storm çok güzel 200 CC 17hb civarı siz ne düşünüyorsunuz peki (mobildeyim foto ekleyemedim)
  3. M

150 cc ye kadar onerebileceginiz motorlar ?

abilerim siz benden iyi bilirsiniz ve tecrubelisiniz sizin tecrübeleri bizden faydalanmak isterim rks 150 yi düşünüyorum 4000 e kadar butcem var rks de titreşim yok deniyor ve beğendiğim bir motor günlük en assa 30 km yol yapacagim evden okula okuldan eve ve bazen uzun yola max 150 km yola...
  4. M

yurddisindan motor alma?

abilerim size bir soru sormak istiyorum ilan verdim ama pek ümitli değilim tzr 50 ye hayran kaldim bunu yurddisindan getirsem ne kadar olur acaba ? yada nasil getirte bilirim ? birde bu stajerlik yasasi yururluktemi 26.051997 doğumluyum yazilinca a2 mi yoksa a1 alip 2 sene onlami gezecegim?
  5. M

yzr 50 yada rs 50 ariyorum

Arkadaşlar son çikan yasadan sonra 50 cc SS gibi motor ariyorum.. Hayallerim suya düştü şu 50 cc yasasiyla mayista ehliyete yazilacagim okula gitmek için ariyorum :) okul eve 15 km normalde rks 150 alacaktim ah yasa ahh neyse arkadaşlar 2. El rs 50 yada yzr 50 ariyorum yada 50 cc oneriniz varsa...