Arama sonuçlarınız

1. hasanrs

Cehalet diz boyu...

Biraz önce facebook ta gördüm. Bir kaza fotoğrafı ve çarpan aracın plakası verilmiş. Hedef gösterilmiş... Gördüğünüz yerde icabına bakın! Peki o araba satılırsa? Yeni sahibinin de icabına bakalım mı? Sonuçta gruplarda paylaşılan bilgiler silinmiyor ve uzun süre kalıyor. Hadi bunu geçtim... Adam...
  2. hasanrs

Sedir Adası Marmaris

Arkadaşlar, Motorla tura çıkan herkesin bence uğraması gereken bir nokta... Kısa bir klip çektim. İlerde blog yazıp ekleyeceğim.
  3. hasanrs

YK-27 SPORTSMAN

Arkadaşlar, Bu e-scooter ı kullanan var mı? Bir arkadaşımız düşünüyor. Aküyü değiştireceğiz. Alternatif önerisi olan var mı?
  4. hasanrs

SYM GTS250i EVO Antrasit Gri Kadıköy/İstanbul

38000 km dedir. Sürekli kullandığım için km artabilir. Ciddi alıcı ile makul pazarlık yapılır. Sahibinden ilanı
  5. hasanrs

Kadıköy Korsanları

Arkadaşlar, Kadıköy'de motor kullanan ve oturan arkadaşlar buraya mesaj atabilir mi?
  6. hasanrs

HJC IS 17

Selam Arkadaşlar, Aranızda HJC IS 17 kullanan var mı? Varsa yorumunu almak isterim. Teşekkürler.
  7. hasanrs

Kask test organizasyonları

Selam, Uzun zamandır kask almayı düşünüyorum ama hem sağlam olsun hem ucuz olsun hem sessiz olsun derken çıkmaza girdim. Mesela Shoei GT Air çok hoş ama Sharp testi 3 yıldız? Burada kask testi yapan organizasyonları listeleyebilir miyiz? Testleri karşılaştırmış oluruz. Teşekkürler
  8. hasanrs

Caberg Vox

Selam, Caberg Vox kullanan var mı? Yorumlarını merak ediyorum. Özellikle rüzgar sesi... Teşekkürler.
  9. hasanrs

NC750 DCT

Bence fuarın bomba haberlerinden biri Hondanın NC750 DCT yi bu sene satacak olması. 24000 civarı bir fiyatı vardı.
  10. hasanrs

Afganistan'ın ilk elektrikli motosikleti

Görsel olarak çok başarılı bence. Afganistan'ın başkenti Kabil'de motosiklet tamirciliği yapan Mustafa Mohammadi kendi imkanlarıyla doğa dostu, elektrikli motosikletini tasarladı. ÜÇ KİŞİ KAPASİTE, ÜÇ TEKERLEK Mustafa Mohammadi, yaptığı açıklamada hayatını kolaylaştırabilme için hem güneş...
  11. hasanrs

Tavşan kaç tazı tut sendromu

Selam, Daha önce böyle bir konu açıldı mı bilemiyorum ama özellikle sıkışık trafikte arkamda bir motor görürsem ondan uzaklaşmaya çalışıyorum ve hızlı gidiyorum. Önümde bir motor görürsem onu yakalamaya çalışıyorum. Tıpkı Tavşan kaç tazı tut oyunu gibi... Size de oluyor mu bu?
  12. hasanrs

Gelmeyen Ruhsat

Arkadaşlar, Motoru alalı iki ay oldu. Ruhsat gelmedi. Eski konulara baktım ama üstünden bayağı zaman geçmiş. Şimdi işin prosedürü nedir? Babamı göndersem çıkarabilir mi?
  13. hasanrs

Egzost susturucu tamiri

Beyler bu sorunu tamir ile çözebilir miyiz? https://www.facebook.com/video.php?v=10205289704580896&set=o.1487975231436956&type=2&theater
  14. hasanrs

Yeni motorum

Arkadaşlar, Çinliyle bayağı bir gezip, düşürüp kırdıktan sonra yeni motorun zamanı geldi diye düşünerek aşağıdaki yavruyu aldım. Bir süre de SYM GTS250i Evo ile gezeceğim. Gelecek yaz hedefim Yunanistan :D
  15. hasanrs

Hem Kymco xciting hem de SYM GTS EVO kullanan arkadaş var mı?

Evet sorum net arkadaşlar... Hem Kymco xciting hem de SYM GTS EVO kullanan arkadaş var mı? Hangisi?
  16. hasanrs

Çinliyle Erdek, Çeşme, Ayvalık

Arkadaşlar, Yaptığımız gezi hakkında bir yazı yazmak istiyorum ama bir türlü zaman bulamadım. Bu arada bir video hazırladım. Umarım beğenirsiniz.
  17. hasanrs

Çinli motor efsanesinin sonu...

Arkadaşlar, Uzun süredir planladığım motosikletle tatil hayalim gerçekleştirdim. Uzun süredir dediğim zaten Nisandan beri motosiklet kullanıyorum :queen: Yapma dediler etme dediler Çinli ile yola çıkma dediler... İki arkadaşım ile yola çıktık. Arkadaşlarım maksimum hızım olan 96 km/h katlanmak...
  18. hasanrs

Sürücüsüz motosiklet devri???

Bir de sürücüsüz motosiklet çıkıyor. Bakalım daha ne teknolojik gelişmeler olacak? http://www.hurriyet.com.tr/ekonomi/26980059.asp
  19. hasanrs

SATILIK ASYA AS 150 T1

ASYA AS 150 T1 Plaka 34 HP 1450 sorgulayabilirsiniz. 2016 Nisan ayına kadar muayenesi var. Alarm, uzaktan çalıştırma ve Dörtlü Flaşör mevcut. 2011 Model Gümüş Gri Km: 12400+ Aktif olarak kullanıyorum. Ön varyatör, Buji, Kayış yeni değişti. Bakımlarını Bostancı Motostardan yaptırdım...
  20. hasanrs

3 tekerlekli motosiklet modelleri

Arkadaşlar, Bir arkadaşım çocuğunu yuvaya bırakmak için 3 tekerlekli scooter almak istiyor. Yuki midilli bakmış ama benim pek içime sinmedi. Sizin bildiğiniz ikinci el, sıfır modeller nelerdir?

Yeni mesajlar