Arama sonuçlarınız

1. PamirGt

ANKARA MT- Kurtboğazı Barajı Gezisi

Tarih 10 Ocak 2016 saat sabah 8:30 suları.Daha yeni yeni uyanıyorum.Kalkıp pencereye bakmamla içim kıpır kıpır oluyor çünkü gezinin planlandığı bu kış günü sonbahardan kalma içimizi birazda olsun ısıtan bir hava var.Diyeceksiniz ki daha buluşma saatine neredeyse bir buçuk saat var.İnanın yeni...
  2. PamirGt

Samsung Şikayet(Öneri)

Arkadaşlar merhaba.Samsung Galaxy s4 telefona sahibim.1 hafta önce telefon şarj etmemeye başladı.Garanti dahilinde olduğu için Samsung servisine bıraktım telefonumu.Ertesi gün beni arayıp telefonunuzda darbe izleri var ve ekranınızın üst köşesinde (çok ufak) bir çatlak var.Bu yüzden telefonunuzu...
  3. PamirGt

Monifold Yardım

Arkadaşlar, abilerim ve kardeşlerim öncelikle merhaba.Sorunum şu motorumun ön silindir manifoldu hava filtersiyle Bağlantı noktasından çıkmış.Bugünde açık dükkan olmadığı için ve elimde oraya yetişebilecek bir tornavidam olmadığı siz forumdaşlarımdan yardım istiyorum.Ankara'da Anıttepe Subay...
  4. PamirGt

Şehirler Arası Yol Tavsiyesi (İzmir-Ankara)

Öncelikle iyi akşamlar dilerim abilerim ve kardeşlerim.Ek kontenjanlardan Ankara'daki bir üniversiteyi kazandım.yarın sabah (11.10.2014) yola çıkmayı planlıyorum.Erken çıkmak istiyorum akşam karanlığa kalmamak için.Motosikletimin(Hyosung Gt250r 2011 model) bakımlarını 200 kilometre önce...
  5. PamirGt

İZMİR Çeşme gece konaklamalı gezi

Öncelikle herkese iyi forumlar dilerim.Yarın bir arkadaşımla Çeşme ılıcaya geçeceğim.Tek gece konaklamalı bir gezi olacak.İsterseniz çadırınızı alıp gelebilirsiniz.Hava sıcak olursa denizede gireceğiz.Cumartesi sabah saat 9-9.30 da yola çıkacağım gelmek isteyen arkadaşlar bana ulaşabilir.Özelden...
  6. PamirGt

Pirelli sport demon mu Metzeler m5 mi

Arkadaşlar öncelikle hepinize iyi forumlar dilerim.Motosikletim Hyosung Gt250r.Lastik almak istiyorum.Bütçem 900 lira civarı.Bu iki lastik arasında kaldım.Aradıgım kriterlerde şöyle: 1)Fren mesafesi 2)Islak zemin performansı 3)Cabuk ısınması 4)Son olarak viraj performansı Bu sorulara dayanarak...
  7. PamirGt

Bir Günde Iki Kaza

Arkadaşlar öncelikle hepinize merhaba.Dün bornova merkeze giderken bir kaza yasadim ardından motosiklet ustama gittim.Ordan ayrildim eve donerken bir kaza daha gerçekleşti.Öncelikle ilkini anlatayım.ana caddede yaklasik hizim 40 veya 50 idi normal hizlarda seyir ediyordum yani.Sag tarafta tek...
  8. PamirGt

Allah rahmet eylesin...

Arkadaslar abilerim kardeslerim.2011 senesinde vefat etmis bir motordasimizin kaza hikayesi. Okumanizi siddetle tavsiye ederim.Ama simdiden uyarmak isterim gercekten etkileyici ve duygulandirici.:salut: https://eksisozluk.com/entry/25943815

Yeni mesajlar