Arama sonuçlarınız

1. C

Cbf 150 İlk Sahibinden 1600 Km'de

Merhaba arkadaşlar, geçen sene sıfır satın aldığım motorumu satıyorum. Detaylı bilgi için aşağıdaki linkten motorumu aldığımda açtığım başlığı inceleyebilirsiniz. http://www.motosiklet.net/forum/moto-sohbet/146729-yeni-motorum-cbf-150-a.html Sahibinden İlan Numarası: 297683947
  2. C

Yeni Motorum CBF 150

Merhaba arkadaşlar, İlk motorum Boxer 150 den sonra onu mu alayım bunu mu alayım derken rahat olsun bütçeyi çok zorlamasın dedim ve CBF 150 mi plaka işlemleri ardından bugun teslim aldım. Alır almaz aklımdaki değişikliği yapıp bazı stickerlarını hemen sözküp temizledim. İşte motorum ;
  3. C

Şehır Dışı Mağazadan Motor Alımı Hakkında

Merhaba değerli forum sakinleri, Almak istediğim motorun bulunduğum şehirde satışı yok. 300 km uzaklıktaki başka bir şehirde satışı var. Diğer şehirdeki mağazayı telefonla aradığımda parayı hesaplarına havale etmem durumunda (yaklaşık 15 bin tl) bulunduğum şehire otobusun altında...
  4. C

Ekipmanlarım ve CE Standartıyla İlgili Sorum

Merhabalar değerli forum sakinleri. İlk motosikletimi almadan önce ekipmanlarımı motomax üzerinden aldım ve dün elime geçtiler. Yakın bir zamanda da kısmetse motosikletimi alacağım ancak hala karar veremedim :) Aldığım ekipmanlar şu şekilde ; Kask olarak Nitro Aikido ; (sitedeki indirimle 239...
  5. C

Tork vs. Beygir Gücü, Hangisi Daha Önemli ( Bajaj Modelleri İçerir )

Merhabalar, Bu sıralar detaylı bir biçimde Discover ve Boxer modellerini araştırmaktayım. Bu iki motorun verileri firmanın katologlarında şöyle yazıyor ; Discover Güç = 13 Ps Discover Tork = 1.1 kgm = 10.78 Nm Boxer Güç = 12 Ps Boxer Tork = 12.26 Nm Cahilliğimi bağışlayın ancak şu...
  6. C

HERO, Türkiye Satışlarına Başlıyor !

Merhabalar, Bajaj'ın ülkemizde satışının başlaması benim gibi motor arayışında olanları epey heycanlandırdı. Ancak Hero gibi bir markanın isminin forumda geçmiyor olmasıda garibime gitti açıkçası. İnternet sitesinde Mayıs ayında satışa başlanacak yazıyor ve sahibinden'de bir çok ilan var...