Arama sonuçlarınız

1. O

Hyosung karbüratör

Hayırlı cumalar öncelikle herkeze Hyosung motorumun hava ayarlar vidalarından bir tanesi yalama olmuş ve dönmüyordu gittiğim ustalarda yapamayacaklarını yeni karbüratör almam gerektiğini söylediler servise sorduğumda 1000 liranın üstünde bir fiyat söylediler.Lafı çok fazla uzatmadan sizinde...
  2. O

Karbüretör balans

İyi günler Hyosung 250 gtr için karbüratör vakum çıkışlarının nerede olduğunu bulamadım bu yüzden balans yapamıyorum.Bilen arkadaşlar yardımcı olurlarsa sevinirim.Teşekkürler
  3. O

Hava Ayarı-Hyosung

İyi forumlar Geçen motosikletim siyah duman atmasıyla ilgili bir başlık açmıştım.Motosikletimin zengin karışım yaptığını anlayınca hava ayarı yapması için götürdüğüm usta 2 buji ve hava filitresine sorunu çıkardı ve bunun için 200 lira hesap istedi.Bana biraz fazla geldi hatta biraz değil çok...
  4. O

siyah duman ve egzoz patlaması

iyi geceler arkadaşlar Hyosung gt 250 r aldım yanlız bir kaç sorun var. Motor yüksek devirlerde siyah duman atıyor ve gazı bıraktığım zaman ezozdan patlama sesi geliyor sizce bunun nedeni ne olabilir ? (deneme acamıyca yüksek devire alıyorum yoksa 8bin devirden fazla basmıyorum)
  5. O

Hyosun 250R komple boyama

Konuyu tanışma bölümünemi burayamı açayım kararsız kaldım umarım doğru yere açmışımdır Öncelikle hepinize merhabalar diyorum saat ne kadar geç olsada.İnşallah forumda beraber güzel vakitler geçirir birbirimize çeşitli konularda yardım edebiliriz. İstanbul/fatih'te bir arkadaşla anlaştım bu...

Yeni mesajlar