Arama sonuçlarınız

1. mystic80

Agv corsa kask ile dainese super speed c2 pelle hediyeli

Tarz değişikliğinden dolayı birkaç sefer kullanmmış olduğum ekipmanımı satıyorum. Kask 2-3 cm bile olsa yüksekten düşmemiş her zaman özenle bakılmıştır. Yanında 250 tl değerinde vizör hediye edeceğim. kutusundan çıkan herşey durmaktadır. Soleluna modelidir. Rossi imzalı olan modeldir. Montu...
  2. mystic80

Cbr 250 için rosso 2 mi pilot road mu ?

Herkese merhaba. Cbr 250 motorum için havaların kötüleşmesiyle lastik almaya karar verdim. İlk bakışta önümüzde pilot street ve rosso 2 lastikler var. Buradan araştırmalarıma göre rosso 2 tercihinde bulundum. Ancak sonrasında aklıma şu şekilde bir fikir geldi. Ön tekere pilot power 110/70/17...
  3. mystic80

2010 model Ybr 15 bin küsür km de çantalı demir korumalı

Marka: Yamaha Model: Ybr 125 KM: 15500 Renk: Mavi Fiyat: 3.800YTL Açıklama: Koruma demiri, Çantası, Yeni lastikleri var üzerinde temiz kullanılmıştır. İl/İlçe: İstanbul / Bahçelievler İletişim: 05357769901 Resim eve geçince yükleyeceğim. Detaylı bilgi için arayınız.
  4. mystic80

Valentino Rossi Hakkında Herşey

Merhaba herkese Rossi'nin her kaskında bulunan "tribu dei chihuahua" cümlesini ararken şöyle bir dergi buldum. İçinde hem cümlenin anlamı hemde Rossi hakkında ki diğer şeyler yazmakta. Merak eden arkadaşlar için paylaşma ihtiyacı duydum. http://issuu.com/radiohead/docs/rossi
  5. mystic80

Canı sıkılan motorcunun sürüş biçimi

Canım sıkılınca yaptığım değişik figürler var ancak bu kadarını ilk defa gördüm :) https://www.facebook.com/photo.php?v=640768932681728 Facebooktan video direkt olarak koyulamıyor galiba video gözükmüyordu.
  6. mystic80

Puhu Termal içlik incelemesi

Arkadaşlar dün fuarda kutup ayısı reyonundan buff alırken gördüm ürünü. İndirim vardı parçası 45 tl gibi bir fiyatla satılıyordu. Eminim çoğu forum üyesinde vardır ama olmayanlarda var ve ben o arkadaşlar için öneride bulunmak istedim. İlk giydiğim de biraz rahatsız etmişti yapışması itibari ile...
  7. mystic80

DAİNESE SUPER SPEED PELLE'i nasıl bilirsiniz?

Arkadaşlar bugün fuarda giydim gördüm oldukça hoşuma gitti tam kasaya götürecekken montu bir size sormak istedim. Malum 2300tl etiketi var ve insan vermeden önce bir düşünüyor. Bu montu giyenler, bilenler var mı aramızda? Bir de Kask istiyorum önerilerinize açığım. Koyu renk ve mümkünse...
  8. mystic80

Trafik kurallarına kasıtlı uymayana cinayete teşebbüs ile yargılanması

Arkadaşlar bence trafik kuralları cezası çok az bunu aslında bir çoğu kişi böyle düşünüyo. Hatalı sollamalar olsun, sinyalsiz geçişler, sıkıştırmalar vs. bazen çok ciddi bir şekilde kazaya sebebiyet verebiliyor. Burada kastım sadece motosiklete değil diğer motorlu taşıtlar aynı zamanda yayalar...

Yeni mesajlar