Arama sonuçlarınız

1. lifespeed

Kırılan Anahtar Çerçevesi

Merhabalar. Gene kafayı çalıştırıp bir fikir geldi aklıma. Anahtarım yere düşüp kırıldı. Bende ne nasıl yapsam diye düşünürken aklıma; ''ağaçtan yapsam'' diye bir düşünce geldi. Şekil olarak motosikletimin farına benzetmeye çalıştım. Daha çok transformersa benzedi. :) Daha önceki...
  2. lifespeed

Birkaç video izleyelim.

Youtubeyi kurcalarken birkaç videoya denk geldim ve sizlerle paylaşmak istedim. İyi seyirler :)
  3. lifespeed

6 TL ye Depo Üstü Çanta

Merhabalar. Öğrenci olduğum için motosiklet aksesuar fiyatları bana göre fazla geliyor. Ben de bunun için küçük bir çanta aldım. mıknatısları kendi çapında bez içerisine alıp diktim. Sonra bu mıknatıs kesesini çantaya diktim. Çantanın içi de biraz eşya alıyor. Uzun yolda çok işime yarıyor...
  4. lifespeed

Kask takmanın faydası

http://webtv.hurriyet.com.tr/2/66565/26886908/kazadan-korkuyorum-diye-roportaj-verdi-1-saniye-sonra Herkezin kaskını koluna değil kafasına takmasını öneririm..
  5. lifespeed

Motosikleti Trafikten Düşürme.

Arkadaşlarım, abilerim benim bir sorunum var yardımcı olursanız sevinirim. 2005 model 7000 km de bir 100 cc motosikletim var. İlk sahibiyiz. Aldığımızdan beri vizesi yok. 2 senedir sigorta yok. zaten kullanmıyoruz o kadar. ayda 10-15 km ancak kullanıyoruz. şimdi bu motosikleti büyültmeyi...
  6. lifespeed

İzmir'den Selam..

Selamlar değerli üyeler. Üyeliğimi ocak ayının ortalarında açmıştım. Açtıktan sonraki 2-3 gün takıldım. Bir süre sonra yeni yeni girebiliyorum. Forumu öğrenmeye çalışırken bu kısmı gördüm ve kendimi tanıtayım dedim. Zararın neresinden dönsek kardır :) İsmim Mehmet. yaşım 20. kendim öğrenciyim...

Yeni mesajlar