Arama sonuçlarınız

1. G

R6 vs R6s

Herkese merhabalar keyifli forumlar. Tecrübeli R6, R6s ve gerçekten bilgisi olan arkadaşlardan bir ricam olucak. Genellikle İstanbul da şehiriçinde ve yaz aylarındada Tekirdağ, Edirne ve Erikli' ye gitmek için kullanacağım yeni motorsiklet almak istiyorum. Seçimimi Yamaha markasından yana...
  2. G

Almanya'dan motorsiklet getirmek

Öncelikle herkese keyifli forumlar, sizlere yurtdışından motorsiklet getirme konusu hakkında birkaç sorum olacak. Şuanda almanya da yaşayan ve almanya vatandaşı olan bir akrabamın üzerine ikinci el motorsiklet alıp buraya getirmek istiyorum. Motorsikleti almanya ya götürmeden ne kadar süre...
  3. G

Satılık Mondial 150 MC

Motorsikletim: 2011 Model Mondial 150 MC K.M : 25.000 dedir Ön arka lastik Motor yağı Debriyaj balatası Fren balataları yeni değişmiştir Extra Xenon uzun kısa far Koruma Demiri 52 LT Çanta Turuncu elcik Yer:İstanbul/Avrupa Yakası İletişim 05436510648
  4. G

Zincir Dişlisindeki boşluk

Öncelikle herkese merhaba, keyifli forumlar. Konunun başlığında'da belirttiğim gibi sorunum zincir dişlileri ile alakalı. Zinciri tutup ileri geri çektiğim zaman dişlilerde çok fazla boşluk var. Sizce bu neden olabilir sorunu nasıl çözebilirim? Cevaplar için şimdiden teşekkürler.
  5. G

Honda CG'sı çalınanlar bir baksın

Uzun süredir otopark ın önünde yatan dikkatimi çeken 34 DH 8120 kırmızı Honda CG vardı. Bugün otopark sahibine sordum çalıntı olduğunu söyledi. Motorsiklet in sahibi aramızda ise otopark ın adresini verebilirim. Umarım faydam olur.
  6. G

Acil Çorlu da ekipman

Herkese merhaba, şuanda Çorlu dayım ve burada hiçbir yeri bilmiyorum. Acil dizlik almam gerekiyor Çorlu da veya yakınlarında ekipman satan yer bilenlerden yer tarifi bekliyorum. Yardımcı olacak arkadaşlara şimdiden teşekkürler
  7. G

Satılık Apple Iphone 5s 64 GB

Alıcının istediği gün ve istediği renkte vodafone dan faturası kestirilip 2 yıl garantili şekilde teslim edilecektir. Buyurun ilan no: 152786856
  8. G

Mondial 125 MX Grumble vs Asya Legent 150

Öncelikle herkese keyifle forumlar. Başlıkta yazılı olan iki motorsiklet arasında kaldım hangisini alıcağıma karar veremedim. Daha önceden kullanan ve kullanmakta olanlardan yorumlarını bekliyorum. Not:Fiyat olarak Asya 500 tl yüksek, model olarak mondial 1 yaş büyük ve mondial 9000 km önde...
  9. G

Motomax tan aldığım ürünler

Herkese merhaba, bugün motomax tan racing bot, deri ceket ve ceket içine sırt koruma aldım. Ürünler sizce nasıl? Fiyat olarak nasıllar Yorumlarınız için şimdiden teşekkürler. http://www.motomaxonlineshop.com/kushitani-koji-deri-ceket-pmu2153...
  10. G

Yeni Satın Alıcağım Motor

Öncelikle herkese merhaba iyi forumlar. Aklımda çok büyük bir soru işareti kaldı size danışmak istedim. Yeni bir motorsiklet alıcam fakat motorsikletin sahibi motorsikleti kontrol ettirmen için gelemiyceğini söylüyor, motorsikletin sahibine hem yol ücretinin karşılanacağını hemde istediği saatte...
  11. G

İstanbul ve çevre illerden

Öncelikle herkese merhaba ve iyi satışlar. İstanbul dan veya çevre illerden motor almayı düşünüyorum önceliklerim muayeneli plakalı ruhsatlı olması yani masrafı olmayan commuter kasa düşünüyorum, marka olarak olarak tekliflerinize açığım fiyat aralığım maksimum 1500 tl ye kadardır. İyi forumlar
  12. G

Herkese Merhaba

Öncelikle merhaba ben İsmet aranıza İstanbuldan katılıyorum, öğrenciyim ve uzun zamandır takip ettiğim forumunuza yeni katılmak nasip oldu umarım hep beraber keyifli forumlar geçiririz :)

Yeni mesajlar