Arama sonuçlarınız

1. Zesta

SATILIK ENDURO MOTOCROSS KASK VE ÇİZME (GAERNE ve AIROH)

https://www.sahibinden.com/ilan/yedek-parca-aksesuar-donanim-tuning-motosiklet-ekipmanlari-kask-kiyafet-ekipman-airoh-cross-enduro-kask-helmet-cr-901-364293034/detay/ (KASK LİNKİ)...
  2. Zesta

Korumalı 4 mevsim mont, 200NS için katlanabilir plakalık aryorum DUYURULUR

Merhaba, Mersin şehrinde yaşıyorum haliyle kış ayları çok soğuk geçmiyor ama yaz aylarını anlatmaya gerek bile yok sanırım :) Yağmurda motora binmeyi pek sevmiyorum o yüzden su geçirmez olması şart değil. Yaz aylarında da giyebileceğim(koruması için) kışın da rüzgar geçirmeden beni idare...
  3. Zesta

Enduro için satılık FULL SET !

Merhaba arkadaşlar, Enduro'yu bırakıp Racing'e geçmemden dolayı Enduro ekipmanlarımı satıyorum. Hepsini aynı anda almıştım ve toplamda 5 kere arazi yüzü gördüler.Tertemiz sıfırdan farkı yoktur ekipmanlarımın. Kask = Airoh-CR901(L) sıfır fiyatı 644,90 TL'dir. Benim istediğim fiyat 500 TL...
  4. Zesta

Yamaha XT 125 R Acil Yardım

Merhaba arkadaşlar motorumu yeni aldım 2. el tabi.(2008) Bildiğiniz üzere ekranları dijital ekran ve çalışmıyor.Tam olarak sorun nedir,değişmesimi gerekir tamiri ne kadar tutar ortalama bir ücret olarak ? Yardımcı olursanız sevinirim şimdiden teşekkürler.
  5. Zesta

Zesta / Herkese Merhaba :)

Merhaba forum sakinleri,ilk defa bir foruma üye olmuyorum ama motosikletle ilgili bi' foruma ilk üye oluşum.Başka forum var mı yok mu zaten bilmiyorum :) Mersin'de yaşıyorum.20 yaşındayım ve Avukat Katipliği yapmaktayım.Radikal bi' karar alarak motor almaya karar verdim.Şimdilik hedefim ilk...