Arama sonuçlarınız

1. AWESQME

Yamaha YZF R25 vs Kawasaki Ninja 300

CRF'den sonra artık yola daha yatkın bir motora geçme kararı aldım. CC yükseltme gibi bir acelem yok. Çift silindir olsa benim için yeterli olur şimdilik. Bu yüzden 2 seçeneğim var. Biri Yamaha YZF R25 biri ise Kawasaki Ninja 300... iki motoru da 2. el alıcağım için fiyat kıyaslamasına girmeye...
  2. AWESQME

Supermoto vs Cross

Herkese selam. Honda CRF 250L sahibiyim. Araziden yola geçmeyi düşünüyorum. DL650 almayı düşünüyordum ancak CC yükseltmeden, 140 kilolardan 240 kilolara geçmeden önce başka ne yapabilirim diye düşünürken aklıma motorumu supermotoya çevirmek geldi. CRF nin aşığıyım, hastasıyım, sapığıyım :queen...
  3. AWESQME

IXS Darren Deri Mont 56 Beden (XXL)

Sahibinden: 368343231 Ürünü İzmir Motoplusdan aldım. Faturası mevcuttur. Daha alalı 1 ay oldu çok rahat ve kaliteli. Korumaları 16 21 seviye 2 Gladyatör korumalarıdır. Alabileceğiniz en üst seviye korumalardır. Ayrıca diğer markalardan farklı olarak 16 21 seviye 2 sırt koruması da dahildir...
  4. AWESQME

Videolu ihbar yapabiliyor muyuz?

Arkadaşlar son zamanlardaki ölümler beni çok etkiledi. En son aramızdan ayrılan Gizem Kıvılcım motor tutkusunu doya doya uzun yıllar yaşayabilmek için herşeyi 4 4'lük yapmış. 2 defa eğitim alıp full ekipmanlı bilinçli bir şekilde sürmekte yetmiyorsa napalım başka? Bir öküzün gelip bizi...
  5. AWESQME

Kaska terek nasıl takılır?

Cross kasklarda bulunan şapka gibi uzantının adı terekmiş. LS2 nin enduro için tasarladığı bi kaskını alıcaktım terekli filan ancak arkadaşımda gördüğüm AGV K-5 kaskını çok beğendim. Carbon fiber olması ve fiyatının çok abartı olmaması beni baya cezbetti. Ancak o terekten istiyorum ve bu terek...
  6. AWESQME

Pokemon Go Çılgınlığı Başladı

Arkadaşlar yeni çıkan "Pokemon Go" adlı oyun iyice patlak verdi. Yolda elinde telefonlarla gezip pokemon avlayan insanları rahatlıkla görebilirsiniz. Ben de onlardan biriyim :) Yürüyüş için akşam dışarı çıktım ve çıkmışken oyuna bi bakayım dedim ve yarım saatlik yürüyüş oldu 2 saat :queen...
  7. AWESQME

Monster Tulpar T7 V2.6 17.3" Extralı [Satılık]

İlan NO: 318236250 Notebook'da sadece film, dizi, facebook gibi şeylerle uğraştığımdan, oyunları bıraktığımdan satıyorum. Oyun oynamadıktan sonra böyle bir aleti bulundurmaya gerek duymuyorum. Faturası mevcuttur garantisi 11 ay daha devam etmektedir. Kutusu duruyor kutudan çıkan bezi bile...
  8. AWESQME

Honda CRF 250L Lastik Seçimi

Arkadaşlar bu gün b*ktan lastiklerimle neredeyse kaza yapıyordum. 105-110 km hız ile giderken lastik bir anda söndü ve resmen drift yaptım sahil yolunda arabaların 130-150 yapıştırıp gittiği yolda. Ucuz kurtuldum açıkçası. Motoru çektirdik falan filan derken artık lastiği değiştirmek şartında...
  9. AWESQME

Ön tekerin ordan yağ kaçırma

Arkadaşlar sabah kalktığımda ön tekerin orada yağ birikintisi gördüm ve yağ kapağını açıp bi bakayım dedim. İlk motorum olduğu için fazla bir bilgim yok ancak içeride yağ göremedim. Öyle ağzına kadar filan dolu mu olması lazım yada yarısına kadar filan bilmiyorum ama ne kadar baksam da pek yağ...
  10. AWESQME

LS2 MX436 Trigger (Enduro) Kask Hakkında

Bu kask çok hoşuma gitti. Bi kaskta aradığım her şey var. Fiyatı da uygun. Kullanan var mı? Kaskın kalitesi hakkında ne söyleyebilirsiniz? Ayrıca LS2 diye ön yargılı yorumlar yapmayın. Adam akıllı bilgisi olanlar yazsın...
  11. AWESQME

Motosiklet Fiber Kaplama ve Sticker

Arkadaşlar motoruma kaplama veya full sticker set yapmak istiyorum. Bir arkadaşım Eskişehir'de full sticker set üreten yer bulmuş 175 TL ye. İzmir de bu tarz şeyler yapan yer var mı?
  12. AWESQME

İzmir İngilizce Dil Kursu Önerisi

İngilizcemi geliştirmek için dil kursuna gidicem. Yıllardır adam akıllı kullanmıyorum unuttuk iyice. Artık üstüne düşme zamanı geldi dedim ve dil kursuna yazılıcam. İzmir'de önerebileceğiniz kurslar hangileri? Benim için önemli olan konuşma. Gramerden yana sıkıntım yok. Konuşma pratiğimi çok...
  13. AWESQME

[112] Yaşama Yol Ver (Kamu Spotu)

TV de denk geldiğim ve çok beğendiğim kamu spotu. Son zamanlarda internette dönen polis memurunun ambulansı bekletiğini gösteren videodan sonra bu kamu spotunu paylaşma ihtiyacı duydum. ...Yaşama Yol Ver...
  14. AWESQME

İngiltere AB'den çıkma kararı aldı.

İngiltere yapılan referandum ile %51.9 ile AB'den ayrılma kararı aldı. Tahmini ayrılma sürecinin 2 yıl olması düşünülüyor. İngiltere halkının ayrılmadan yana oy kullanmasının en büyük sebebi Türkiye'nin AB'ye girmeye yakınlaşmış olmasıymış. Sizin düşünceleriniz nelerdir? Sizce bu olay bize...
  15. AWESQME

Ducati 848 Nasıl/Neden Parçalanır?

Hiç mi vicdanınız sızlamadı???
  16. AWESQME

İzmir'de Güvenilir Honda Servisi veya Usta Tavsiyesi???

Arkadaşlar Uşak'daki öğrenciliğim son buluyor ve İzmir'e dönüyorum. Uşak'daki ustamdan memnundum ama şimdi bize yol gözüktü ve kara kara usta arıyorum İzmir'de. Malum ustalardan veya servislerden dili yanmış bir sürü kişi var. Yetkili servis diye işini 4 4lük yapıcak diye bir garanti yok...
  17. AWESQME

DNA testi nasıl yaptırılır? % kaç Türksünüz?

Arkadaşlar yeni moda olan bu DNA testi ile % kaç hangi milletten olduğunuzu bulabiliyorlar. %25-30 oranında hangi millet çıkarsanız aslında o millettenmişiniz. Ben baya merak ettim soyum kimlere dayanıyor filan ilgimi çekti. Acaba konu hakkında bilgisi olan hangi hastanelerde bu testi...
  18. AWESQME

İzmir'de motorcuların buluştuğu mekan var mı?

Arkadaşlar yeni bir motorcu olarak başka motorcularla tanışmak, kaynaşmak, gazlamak isteğindeyim. İzmir'de böyle "Moto Cafe" gibi bir mekan var mı? Yalnız gezmekte güzel ama böyle 2-3 kişi gazlamakta bir başka güzeldir eminim :)
  19. AWESQME

Prohel Mevsimlik vs Yazlık Mont

Arkadaşlar Prohel alıcam siparişi geçicem şimdi ancak "Mevsimlik" mi "Yazlık" mı kararsızım. Mevsimlikte hörgüç var ancak yaz için yakar mı? Mevsimliğin korumaları daha iyi gibi geldi. Eğer yazlık ile arasında terletme ve rahatlık bakımından çok bir fark olmazsa mevsimliği almayı düşünüyorum...
  20. AWESQME

Venom - Prohel - Nic Yazlık Mont

Arkadaşlar 3 mont arasında kaldım. Venom: http://www.motosikletaksesuarlari.com/VENOM-YAZLIK-BAHARLIK-MOTOSiKLET-MONTU-DYNAMIC-FiLELi-SiYAH-KIRMIZI_779.html Prohel: http://www.motosikletaksesuarlari.com/PROHEL-ALASKA-MONT-KIRMIZI_20537.html Nic...

Yeni mesajlar