Arama sonuçlarınız

1. Baraza

Kpss 2014 lisans yorumlar

Merhaba arkadaşlar,cumartesi günki sınava girenler yorumlarını belirtirlerse sevinirim sadece benimkinin kötü geçmediğini biliyorum kaçmayın gerçeklerden :queen:
  2. Baraza

Yol Yardımı(Kocaeli-İstanbul)

Merhabalar arkadaşlar iyi forumlar kazasız belasız sürüşler,samsunda oturuyorum hem fuara gelip hemde hondanın eğitimlerine katılacağım inşallah,arkadaşım kocaelide oturuyor,honda eğitim merkezine nasıl gidebiliriz bilen varsa yardımcı olursa çok sevinirim,arkadaşım izmitte halkevinden nasıl...
  3. Baraza

Full koruma ekipmanlarım

Merhabalar arkadaşlar,hepinize selamlar,yakında cbr 125r alacağım inşallah,korumalarımı yavaş yavaş alıyorum,full koruma giyineceğim inşallah hep,kask ve montumu aldım,diğerlerini istanbulda yerinde görerek alacağım,yorumlarınızı,önerilerinizi esirgemeyin,çok teşekkürler şimdiden...
  4. Baraza

Cbr 125R

Arkadaşlar Merhabalar hepinize iyi günler diliyorum,biraz uzunca yazacağım inşallah benden sonraki arkadaşlarada yardımcı olur konu,öncelikle motosiklet tutkum 2 yıldır var ve bu sürede ehliyetimi aldım okumadığım forum kalmadı,2 scooter dersi aldım ehliyeti öyle aldım,hiç vitesli tecrübem...

Yeni mesajlar