Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Merhaba dostlar
Sonunda gemileri yaktım. Şu an için elimde bulunan 2014 model Peugeot satilik marka scooter ımı satıp yerine atlama değil resmen sıçramayla BMW K1200 LT almaya karar verdim. Ben kararı verdim vermesine ama buradaki siz değerli kardeşlerimin görüşlerini almadan da hareket etmem...
Arkadaşlar, malum kış geldi ve bu yıl Allah'ın izniyle tamamen motor üzerinde olacağız eşim ve ben. Dolayısıyla kışlık, soğuktan koruyacak kaliteli mont önerilerinizi bekliyorum.
SAYGILAR, HÜRMETLER
Arkadaşlar merhaba
Geçtiğimiz gün eşime icon marka kasklardan birini aldık. Malumunuz Bu Kasklar son derece güzel tasarımlı kasklar fakat eşim kaskın çok hava aldığını, soğuk geçirdiğini söyledi. Üsküdar-Büyükçekmece arası bir yolculuğumuzda kask kafasını buz gibi yaptı. Üstelik kaskın...
Lütfen yardımcı olun! Suzuki Burgman 400 mü, Piaggio x8 400 ie mi?
Merhabalar;
Şimdiden yardımcı olan olmayan tüm dostlara saygılar;
Yaklaşık 6 aydır kullandığım Piaggio x9 250 (2005 model) motorumu satıp daha büyük bir motora geçmek istiyorum. Aklımda iki farklı model var fakat karar...
Merhabalar;
Şimdiden yardımcı olan olmayan tüm dostlara saygılar;
Yaklaşık 6 aydır kullandığım Piaggio x9 250 (2005 model) motorumu satıp daha büyük bir motora geçmek istiyorum. Aklımda iki farklı model var fakat karar veremiyorum, desteğinize ihtiyaç hasıl oldu.
1) Suzuki Burgman 400 AN...
Arkadaşlar yaşadığım motosiklet macerasından sonra çıtayı biraz daha yükseltmek durumunda kaldım. Hyosung MS3 250'den sonra şu an ilgilendiğim bir motor var. Piaggio X9 250..
Kendisi; 2005 model ve 25.000 km'de.. 6000 TL civarında bir fiyatı var.
Özellikle Acayüp nickli arkadaşımız sağolsun...
Arkadaşlar
Dorado corvus marka motorlar hakkında bilgisi olan yazabilir mi? Bu Motor hakkında gerek bu forumda gerekse başka yerlerde yazılanların tamamını okudum. Öncelikle bu Motoru kullanmış olanlar varsa,
Dorado ne malı? Ankara da distribütörü aradım ve kendisi dorado markasının kore...
Arkadaşlar; soğuktan tir tir titreyerek buraya yazıyorum.
İstanbul'da yaşıyorum ve seat leon arabamı yeni sattım. Bit maksiscooter alıp, trafik derdinden kurtulayım derken, internette bir satılık 2008 model Hyosung MS3 250 motorun ilanını gördüm. 22.500 km'de idi ve temiz duruyordu. Aldığım...