Arama sonuçlarınız

1. berketan

Ankara A2 Direksiyon Sınavı Tarihi?

Selam arkadaşlar, ben Temmuz 9'da sürücü kursuna kayıt oldum. B ehliyetim var,yazılı sınava girmeyeceğim zaten. Direksiyon sınavı tarihini de Meb henüz açıklamadı diye biliyorum. Aranızda benimle aynı dönemde yazılıp direksiyon sınavı tarihini bilen varmı?
  2. berketan

Motosikletini Göster !

Merhaba arkadaşlar, gitar forumlarında sıkça yapılan "gitarını göster", "amfini göster" gibi başlıkların bir benzerini burada yapalım diyorum.Herkes motosikletiyle ilgili konu açmış ama derli toplu birşey yok. Mesela motosikletinizin fotoğrafı alt tarafına kaç model olduğu ve modelini...
  3. berketan

Motosikletin Trafikteki Süratinin Arttırılmasını Hakkında Dilekçe

Barkın Bayoğlu'nun son canlı yayında bahsettiği konu için TBMM'nin e-dilekçe sistemine isteğimizi belirtiyoruz. İMZALIYORUZ! Buyrun size TBMM Elektronik Dilekçe adresi kayıt olmak 2 dakika! Sesimizi duyuralım! https://edilekce.tbmm.gov.tr/Login.aspx Motosiklet sürücüsünün güvenliği için...
  4. berketan

İspanya'daki MT-07 lansmanına Altın elbiseli adam götürülmüyor !

İSPANYA'daki MT-07 LANSMANINA ALTIN ELBİSELİ ADAM GÖTÜRÜLMÜYOR ! Yamaha'nın yeni modeli MT-07 nin Dünya Lansmani için Türkiye'den sadece ben ve Saffet Üçüncü abimiz seçildik. Yarin sabah Kanarya Adaları - İspanya'ya yola çıkıyoruz. Fotoğralar, dönüşümüzde videolar ve tüm yorumları buradan ve...

Yeni mesajlar