Arama sonuçlarınız

1. Vulture24

Erzincan 2. Motosiklet Festivali 30-31 Ağustos

Festival Programı 30 Ağustos 2014 14:00 Toplanma ve Kayıt (Saat Kulesi) 16:00 Kortej (Şehir Turu) 16:30 Motosiklet Gösterisi (Cengizhan ALGAÇ - Belediye Önü) 17:00 Drag (Belediye Önü) 18:30 Ödül Töreni (Belediye Önü) 18:45 Ergan Dağı Kamp Alanına Hareket ve Kamp Kurulması 19:30 Akşam Yemeği...
  2. Vulture24

Yağmurdan izin aldım ve turladım :)

Önce güneşliydi sonra biraz bozuyo gibi oldu ama dayanamadım bugün Erzincan dışına çıktım azıcık.. ( Not: motosikletim henüz sıfır. )
  3. Vulture24

Kapıda ödemeli site arıyorum

Selamun Aleyküm, Motosiklet malzemesi alacağım. Ama kredi kartı kullanmıyorum, havale eft de yapamam. Kapıda ödemeli bir site arıyorum bilen var mı?
  4. Vulture24

Ölümle sonuçlanan Erzincan / Üzümlü'de Motosiklet kazası

Erzincan / Üzümlüde motosiklet kazası. 2 gün önce olan Kazada motosikleti kullananda artçısıda hayatlarını kaybettiler, herhangi bir korumalık yoktu üzerilerinde ve kask dahi yoktu. Kaza gerçekten çok ilginç polis ve vatandaşlar ne olduğunu anlayamadılar.. 2 TANE YİĞİDİMİZİ KAYBETTİK...
  5. Vulture24

A2 Ehliyet için

Selamun Aleyküm, Geçen yaz A2 ehliyet için sürücü kursuna başvurdum B sınıfı ehliyetim oldugu için yazılı sınava girmedim, sadece direksiyon sınavına girdim motosikletin ve almaya hak kazandım. Şimdi, benim zaten B ehliyetim vardı ve yarın öbürgün gidip trafikten A2 yi çıkaracam. B var diye...
  6. Vulture24

İkinci Motosikletim: MR150 Vulture

Motosiklet bende 3-4 yıldan beri hastalık gibi bişey oldu 50lik scooter ile başladı sonra 100cc Cup, ardından Mondial MR1250 alalım dedik araştırdık ettik parasının motoru dediler Mondial alacaksan bunu al dediler bizde aldık.. :) ( Motoru alalı 2 ay oldu konu açmak yeni geldi aklıma.. :)...
  7. Vulture24

Erzincan'dan herkese selamlar!

Öncelikler Selamun Aleyküm.. 4 yıl önce başladı bende bu hastalık.. Hastalık diyorum çünki motosiklete binmeden yapamıyorum. ilk motorum 50lik bir scooer idi. sonra 125lik bir scooter aldım. Baktım bu scooter'ler çok yakıyor viraj falan alamıyor asfalt ile hep sıcak temasta bulunuyorum...

Yeni mesajlar