Arama sonuçlarınız

1. E

Antalya dan satılık tertemiz orbit 2

MOTORUN FİYATINI UYGUN YAZDIM SON OLURU 2.700 TL DİR. 2.500 - 2.600 TL Sİ OLANLAR LÜTFEN BAŞKA MOTORLARA YÖNELSİNLER. ZAMAN KAYBI YAŞAMAMAK ADINA TELEFONDA DETAYLI BİLGİ VERİLİR. Daha önceki sahibi motora evladı gibi bakan bir insandı. Motorun ön ve arka lastikleri KENDA marka lastiklerle...
  2. E

Günlük kullanım için 250 cc

Merhaba forumdaşlar Antalya da yaşıyorum ve işe gelip gitmek için r25 almak istiyorum. Şuan orbit 2 var kullanmakta olduğum. Biraz daha büyütüp r25 alıp işe gidip gelmek istiyorum. Bir tane artçım var onun haricinde bir şey yok. Sizin önerileriniz önemli benim için birde motoru alırken kredi...
  3. E

Kask led aydınlatması (10 adet resim içerir)

Merhaba sayın motosiklet kullanıcıları. Usb şarj konumuzundan sonra geldi sıra kask konumuza. Daha önce SHARK Skwal Switch Rider Motosiklet Kaskında gördüğüm led aydınlatma çok hoşuma gitti ve bende bu tarz bir şey yapmak istedim. Nihayetinde parçaları temin ettikten sonra işleme başladım...
  4. E

Motosiklet usb şarj

Daha önce yapan arkadaşlar var fakat çoğu resim görünmüyor ve pek ilgi kalmamış çoğu link ölü. Bende yeni bir konu açıp en azından ortam canlansın hemde fikir alışverişi yapalım diye bir konu açıyorum. Merhaba arkadaşlar. Motosikletime şarj cihazı yapmak istiyordum uzun süredir. Bagaj kısmına...
  5. E

Sym Sym ORBİT 2 125 Kullanıcıları / Bilgi Paylaşım Başlığı

TASARIM Şehir içinde kolay ve çevik ulaşım için Orbit II 125 Sportif stiliyle ve uygun fiyatıyla Orbit II 125 özellikle gençler için ideal bir ulaşım aracı olmayı sürdürüyor. Kompakt tasarımlı gösterge paneli sürüşle ilgili bilgileri tek bir görüş alanında toplar. Saklama bölmesinde bir full...

Yeni mesajlar