Arama sonuçlarınız

1. sajad ır

Motosiklet motoru ile el yapımı mini bugyy

bu yıl kış kafama takdımm gıby bır mını buggy hemde motorsıklet motorıla (200cc) yapmaypılanlıyordum ve ışe kuyoldom tam 3 ay yapımı surdu buda bırkaö potograf yapım aşamasından dıfranseal ozel yapım...
  2. sajad ır

cb 1000 ıçın el yapımı on cam

rozgardan kurunmak ıçın motorma bır ruzgar kesıcy hıtyacım vardı ama ıranda buyle bır şey bulmak nerdeyse emkansız unun ıçın kandım yapmayı duşundum ve yapdım sunuç çok ıyı oldo ılk unce alçı la kalıbı yapdım sunra 2 kat fıber uzerıne çekdım kuroduk tan sunra kalıp dan...
  3. sajad ır

üyelerın bıkepıcs motorsıklet Fotoğraf sayfası

muhterem üyeler ağar bıkepıcs sıte sınde sayfanız varıse lınkını buraya akdarın bu benım sayfam ve eskıden sahıb ulduom motorlar http://www.bikepics.com/members/sajadmaku/
  4. sajad ır

kendımın el yapmı ılk motorsıkletım (bober)

bo motorı 10 sene once yapm ve ılk kolandım motor olarak benım ıçın çok deyerlı
  5. sajad ır

ırandakı motorsıket ve totkon larının doromu

slm ılk once sızden ozor dılyerek çonky turk alfabe sıny bılmıdımdan kelımelery yanlısh yazabılırm ban sajad ıran maku şıhrından turkye ıran sınırna yakın bır yar sızenle olmakdan çok mutlo yom ıran kanonona gore 250cc çıft sılındyr dan fazla motorsıklet yasakdır va pılaka verılmaz hata...