Arama sonuçlarınız

1. BatuBoLD

istanbul avrupa yakasında motosiklet ustası aranıyor

merhaba arkadaşlar , istanbul avrupa yakası için bir motosiklet servisi açma projem var , hafta sonları malesef müsait olamıyorum bu nedenle bana ortak olabilecek dükkanı emanet edebileceğim güvence verebilecek bir ustaya ihtiyacım var ilgilenen ustalar bana 0507 051 26 80 numaralı telefondan...
  2. BatuBoLD

TERTEMİZ ÇOK CİCİ CHOPPER

Arkadaşlar motorum 2009 Model Olup Orijinal 7 bin 500 km dedir. Tüm Bakımlarını Özenle Yaptırdım Çantalar Aldım Süsledim çok cici hale getirdim ama anladımki chopper benim tarzım değil commuter yani ybr 125 honda cbf gibi bir motor istiyorum burdaki amacım birazcık genç olduğum ve hızı sevdiğim...
  3. BatuBoLD

Almak İçin Scooter Aranıyor

merhaba arkadaşlar , vadeli satın almak için eski , (motor isteyen arızalı) veya sağlam olupta ucuz yollu olan bir scooter aranıyor 150 cc ye kadar iletişim için 0507 051 26 80 numaralı telefonu arayabilirsiniz , teşekkür ederim .. Not : Devire Uygun Olmalı.
  4. BatuBoLD

Acil Bakırköy Buluşması

Evet Arkadaşlar Bu Akşam Biraz Kafa Dağıtalım Sohbet Edelim Diyorum Havalar Dahada Kötüleşmeden .. Hem Tanışmış Oluruz Hemde Muhabbetin Belini Kırarız İnceden , Buluşma Yeri : Bakırköy Carrousel Önü , İstanbul Caddesi Tarafı (mc donald's la bitişik olan Bölüm) Buluşma Saati : 20:00 Buluşma...
  5. BatuBoLD

Motosiklet Bakımı Tamiri Yapılır

Evet Arkadaşlar , İşyerimden Ayrıldığım için Boşta da Kalmak İstemediğim için Mevcut Malzemelerimle Evimin Orda (İstanbul-Avrupa/Halkalı) Motosiklet Bakımı ve Ufak Tefek Tamir İşlerimi Yapıyorum , İletişim İçin Beni Arayabilirsiniz.. 0553 538 03 41 Telefon Numaram İsmim Batuhan.. Şimdiden...
  6. BatuBoLD

Yeni Nick Yeni Tanışma

Evet Arkadaşlar Ben Batuhan , İstanbul Avrupa'da İkamet Etmekteyim Daha Önce Bilgisayar İşleriyle Uğraşsamda Asıl Mesleğim Motosiklet Teknisyenliği , Bir Cruiser' a Sahibim Herkese Hayırlı Forumlar Diliyorum.. Not : Moderatör Arkadaşlar Eski Nick'imi Sistemden Kaldırırsanız Sevinirim..

Yeni mesajlar