Arama sonuçlarınız

1. K

Ramzey 100 Kesmeli Biçmeli Modifiye (Beyin fırtınası gerek)

Öncelikle herkeze merhaba. Daha önce bi kaç mesajımdada belirttiğim gibi Ramzey 100 cc cup sürücüsüyüm. Bu motoru aldığım zaman grenaj olarak eksiği kırığı döküğü çoktu.İlk motorum yavaş yavaş toplar paşa paşa binerim dedim. Velhasıl öyle olmadı daha çok dağıldı. Bide arkadaş hatırı kıramadım...
  2. K

Arkadaşlarınızı Motora Bindirmeyin

Arkadaşlarınızı motora bindirmeyin sonra onlarda hastalığa tutulup motor alıyolar sonra düşüyolar. Bi arkadaşım benim motoruma bindikten sonra heves etti sürdürdüm falan. Sonra buda motor aldı. Buraya kadar iyi hoş bugün düştü pek hasar yok ama kendim düşsem o kadar üzülmezdim :)
  3. K

Kawasaki 250cc Commuter Var mı ?

Herkese merhaba. Geçenlerde motorcu bi abiyle ayak üstü muhabbet ettik.Kuryelik yapıyo sanırım. Doğru hatırladığıma eminim stiker falan yapıştırmadıysa motoru Kawasaki 250 cc bi modeldi. Su soğutmalı falan demişti hatta. Commuter mi dersiniz naket mi dersiniz tam bilmiyorum. Yanlış...
  4. K

Ankarada Hurda Motor Nereye Satılır ?

Herkese merhaba. Elimde Ramzey 100cc Cup var. Motorun yürür ve elektronik aksamında pek sıkıntı yok.Aküsü yeni tesisatı elektorinçi arkadaşla dükkanlarında komle elden geçirdik.Gel gelelim motorun sol tarafı yok :)Yani grenaj olarak :)Çukura girince ön far yuvasından fırladı.Kafayı vidalayacam...

Yeni mesajlar