Arama sonuçlarınız

1. Y

SYM - FIDDLE 2 - 125 cc ( FIDDLE II ) - 2013 Model 6500 KM

Motoru İstanbul Motor'dan 2 ay önce aldım ve 250'lik racinge geçeceğim için satıyorum. 2013 modeldir fakat 2014 trafiğe çıkışlıdır. 6000 bakımı yapılmıştır ve motor 6500 km'^dedir. İstanbul - Maltepe arası işe gidiş gelişte kullanılmıştır. Herhangi bir kazası yatması vs. yoktur , sıfırdan...
  2. Y

Aranıza Sym Fiddle ile Katıldım :)

Arkadaşlar bugun itibari ile 2013 model 6000 km de Sym Fiddle aldım , motor kırmızı renk. Kışın kullanacağım ve sağa sola , işe gidip geleceğim. Eldiven ve mont ihtiyacım var scooter için ne önerirsiniz ? Başka ne aksesuar almalıyım ? Kask olarak LS2 italyan düşünüyorum uygun fiyatlı başka...
  3. Y

Trafik ve Kasko Sigortası Yapılır!

Arkadaşlar sigorta acentesinde çalışıyorum.Acente olarak Anadolu Sigorta'nın acentesiyiz. Her türlü sigorta ihtiyacınızda (Trafik , Kasko , Dask Vs.) Siz degerli motosiklet.net üyelerinin yardımına hazırım. PM ile ulaşmanız yeterli.
  4. Y

Kanuni Phantom vs KAnuni Deer 152

Arkadaşlar ikinci el motor alacağım max bütcem 5000 tl yi gecmeyecek. Kanuni Deer 152 ve Kanuni Phantom arasında kaldım ne önerirsiniz?
  5. Y

5.000 TL Bütce İle Hangi Motorsiklet ?

Arkadaşlar 2-3 senedir motora binmiyorum malum yaz geldi havalar da sıcak tekrar bir heves geldi içime.5.000 TL bütce ayırdım beni yormayacak yarı yolda bırakmayacak bu bütcede bir motor önerebilirmisiniz ? Heralde bu fiyat aralığında maxi scooter olur diye düşünüyorum max bütcem 5.000'dir...
  6. Y

Satılık Kanuni Wiki 125 Scooter Bedava Fiyata

Arkadaşlar 2010 modeldir ve sadece yazları kullanılmıştır. Tüm bakımları yetkili servisinde yapılmıştır. 5000 km'dedir ve km'si orjinaldir. Sadece motorsiklet ve anahtarı verilecektir. Trafikten düşürülecektir ve plaka olmayacaktır.Alan arkadaş sonradan çıkarttırabilir. Telefonla iletişim...