Arama sonuçlarınız

1. V

Satılık Octavia A7 TDI

Arkadaşlar Selam, Aradığım aracı bulduğum için kendi arabamı satılığa çıkardım. Motosiklet forumunda araba satıyoruz :) Detaylar şu linkte: https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-skoda-sahibinden-tertemiz-octavia-dizel-533216805/detay/ ilan no: 533216805
  2. V

Başlangıç İçin SS Düşünenlere Yardım

Evet, Dikkat ettim ki 2-3 hafta da bir SS le başlamak istiyorum ne alayım, hangi marka iyidir vs gibi benzer konular açılıyor. Hatta zamanında ben de benzer bir konu açmıştım. Bu başlık altında motora yeni başlamak isteyen ve tercihleri SS olan arkadaşların aklına takılan sorulara genel...
  3. V

Hörgüç Koruma için mi, Yoksa Aerodinamik mi?

Arkadaşlar slm, Geçenlerde aramızda bir arkadaşımız Bursa'da VBR 250 si kaza yapmış ve "ölümden döndüm" diye başlık açmıştı. Yazılanlardan hatırladığım kadarıyla montun hörgüç lü olmasının kurtulmasında etken olduğundan bahsetmişti. Şiimdi benim sorum hörgüç ün koruma için mi yoksa...
  4. V

Dikkatsiz Motor Sürücülüeri

Selamlar, Forumu takip ettiğim kadarıyla genellikle 4 teker sürücülerinin hataları vs yansıtılıyor. Ben de genel olarak motorsikletlere trafikte dikkat edilmediğini savunuyorum. ama bazı motor larda kazaya inaın davetiye çıkarıyor. DÜn Çanakkale de başıma gelen bir olayı örnek olarak vereyim...
  5. V

Kazalı Şasi Nasıl Anlaşılır

Arkadaşlar Slm, Motor arayışlarım devam ediyor. Bütçe yetmediği için 0km Kawasaki Ninja 250R ı alamıyorum maalesef. 0km olarak YUki Spitzer 250r ve Megelli 250r alabiliyorum. Her ne kadar buradaki satıcı firma MEgelli'yi önerse de forumda okuduğum problemler beni korkutuyor. Yuki hakkında ise...
  6. V

Koruma Ekipmanında Nelere Dikkat Edilmeli

Arkadaşlar selam, Motorla birlikte koruma ekipmanlarımı da almak istiyorum. Ama o kadar çok şey, marka model ve fiyat var ki kafam karışıyor. Önceliklerim şu şekilde: 1- Kask 2- Korumalı bir mont/ceket 3- Pantolon 4- Eldiven - Dirseklik 5- Yarım Bot Kafama takılanlar şse 1- Bu malzemeler...
  7. V

Çanakkale Civarı Güvenli Sürüş Eğitimi

Arkadaşlar Selam, Güvenli sürüş Eğitimi için Hona ve Vespa academy var. Ancak bu eğitimler İstanbul'da veriliyor. Araştırdığım kadarıyla da min 2 tam gün ayırmak gerekiyor. Bu nedenle bir daha ki yaza kadar bu eğitimlere katılmam çok mümkün görünmüyor. Çanakkale veya civarında bu tarz bir...
  8. V

Yuki 250R Spitzer vs KAwasaki Ninja 250R (Başlangıç için hangisi)

Arkadaşlar slm, Bu tarz birçok konu var farkındayım. Eminim çoğu arkadaş da cvp lamaktan bıkmıştır. ama yine de vakit ayırıp cvp layabilirseniz sevinirim. Başlangıç motoru için 250 lik düşünüyorum. Nedeni de 125 lik alıp bir iki sene sonra değiştirmek istememem. 250 lik alıp uzun süre...
  9. V

Çanakkale den Selamlar

Arkadaşlar Herkese Selamlar, İsmim Can, 34 yaşındayım. Çook uzun süreler Ankara'da yaşadım, şimdi akademisyenlik görevimi devam ettirmek için bayram sonrası Çanakkale'ye taşınıyorum. Aslında otomobil hastasıyım. Bu zaman kadar ortalamanın üstü güçleri olan coupe tarzı ve turbo araçlarım oldu...

Yeni mesajlar