Arama sonuçlarınız

1. D

Cg125 marj ayağı problemi

Arkadaşlar motor 2 vites hariç her viteste ayak marjı(kickstart) geri tepiyor.bu aralar 1 viteste aşırı yapıyor hem de motor gitmiyor.hangi rulman değişmesi lazım görsel atabilir misin.yoksa baska kısa yolu var mi
  2. D

Motosiklet te kaçak var mi

Cg motorumda Kontak açıkken eksi kutup ile eksi kaplosunu birini artı birini ekyşi probla baktığımda 12 volt elektrik var kontak kapalı iken elektrik yok. Bu normal mi yoksa kaçak mi var
  3. D

Cg motor redüksiyon dişlisinden gelen ses

Motor çalıştıktan sonra arada marj redüksiyon dişlisinden ses yapıyor marja basınca kesiliyor Redüksiyon kapağını söküp baktım ses yapınca redüksiyon dişlisini tam kavrama ya çalışıyor onu da dislinin ucundan tuttuğundan dönüp bırakıyor
  4. D

Cg el marş baglantisi

Arkadaşlar motorun el marşı bağlantıları kopmuş el marşı ile çalışmıyor.akuden itibaren el marşina kadar hangi adımları yapmam lazım sıfırdan kablo çekeceğim.marj dinamosu marj otomatigine geliyor marj otomatiginden biri akünün artışına gidiyor ondan sonrasını ne yapmam lazım bı tek kablo...
  5. D

Mu drift duman

Arkadaşlar 2016 drift daha motoru yaptirali1 ay oldu siboplara kadar değişti şimdi duman atmaya başladı mavi duman.cekisinde sıkıntı yok ama gaza fazla yuklenince benzin bitiyor gibi yapıyor yığıliyor. karbüratör deki pislikten yapar mı yoksa başka bişey mi var yağ eksiltmiyor ama
  6. D

Bisan 100 çalışmama sorunu

İyi akşamlar arkadaslar Bisan cup 100 Luk motorum motor çalışırken stop ettikten sonra bı daha calistiranadim.bi gün önce çalıştırınca sanki patirdayark çalışıyordu.tam gaz verince kesilip yükseliyordu.bujiyi baktım elektrik veriyor karbüratör temizledim.benzini boşalttım yeni koydum ama...
  7. D

100 lük motor ses sorunu

arkadaşlar bisan 100 lük motorun motor kısmından acayip sesler geliyor çatal bıçak sesleri gibi eksantrik ten dediler doğru mu acaba başka sorunu mu var
  8. D

125 lik motor devir sorunu

iyi akşamlar arkadaşlar.sorunum kuba 125 lik motorm 5 vites te düz yolda hatta yamaç aşağı bile devir sona dayanmıyor.düz de 5 atınca motor 9 bin devirden yukarı çıkmıyor motor ne kadar uzun yol gitsin aynı hızda kalıyor motorun sesi çok normal geliyor motor yırtılacak gibi ses gelmiyo.önceden...
  9. D

125 lik motor titreme sorunu

iyi günler arkadaşlar benim sorunum 125 lik motorum titreme sorunu.motor 5000 6000 devirden sonra depo(normalde elle zorlamayla bile hiç oynanıyor) falan ayak basılan yer titreme yapıyor acaba bunu düzeltecek yöntem veya motor da yapılacak ayarlamalar var mi

Yeni mesajlar