Arama sonuçlarınız

1. L

Yağ gôstergesi okuma

Selamın aleküm , arkadaşlar motor yağ caminın hemen yanında bir altta bir üstte olmak üzere iki çentik var biri min. Biri max. Diye düşünüyorum genelde max. Yani üstteki çentiğe kadar koyuyorum, yanlış mı bu yoksa iki çentiğin arasında mı olmalı ? Kitapçıkta 1 litre filitresiz yaziyor ben 1450...
  2. L

Ninja 250 sl için çıkma gidon aranıyor

Ninja 250 sl için çıkma gidon aranıyor lütfen yorum yapip iletisime geçiniz?
  3. L

Ninja 250 sl için çıkma gidon aranıyor

Ninja 250 sl için çıkma gidon aranıyor, lütfen yorum yazip iletişime geciniz ?
  4. L

Ninja 250 sl sağ gidon sağ ayna arıyorum

Başlığa ek olarak sag sinyal ayna ve arka iyi durumda fren diski arayışım bulunmaktadır, konumun altına elinde bulunan parçayı yazıp dm atmanızı rica ediyorum teşekkürler.
  5. L

Kaza sonrasi jant yamulmasi

Selamın aleyküm herkese dün tek taraflı bir kazaya karıştım ,lastiğimin durumu kötüydü virajada sert girince kaldirima ön lastiği çarptım jantım yamuldu düzeltsek çekme yapar mı ? tabi son durumu böyle degil çekiçledik azıcık. Bir diğer sorum lastik şiştikten sonrada dönmekte zorlaniyorum bazen...
  6. L

gebzede japon motorsiklet tamiri ?

gebzeye yakın yerlerde kawasaki den anlayan bir yer var mı ayakta götürmeyecek, işinin ehli adam lazım , motorun problemi aragazda stop gidişte vs sıkıntı yok , boştayken aragazınde stop ediyor birde giderken nadirde olsa debriyaja basınca. ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:06 ----------...
  7. L

250 SL SICAK VE SOĞUKKEN STOP EDİYOR

250 SL YOLDA GİDERKEN DEBRİYAJA BASTIGIMDA STOP EDİYOR ,GÖSTERGE KAPANIP AÇILIYOR, YENİ YİĞİT AKÜ VAR ,BENDEN ÖNCEKİ SAHİBİ SARĞI YAPTIRMIŞ AMA GÜVENİLİR BİRYERDE, BUGÜNDE BAKIM DEDİM İYİCE AYAKLIK AÇIKKENDE ÇALIŞIYOR AAYAKLIKTA SENSÖR VAR MI BİLMİYORUM BOZUK OLABİLİR, AKÜ ,YADA SARGI NE...
  8. L

Çekme Belgesi Nasıl Alınır? Maliyeti varmıdır?

motorsikletim için çekme belgesi alıncam garajda yatıyo nasıl yapabilirim.
  9. L

Ateşleme sorunu ve çıkan ses

merhaba arkadaşlar tesisata bi düzen cekeyım dedımboyle bı problemle karsılastım tepkıler gelecek bılmıyosan neden oynuyosun dıye , elektronıkten anlıyorum ayrıca hıc bırseyı bozmadan ogrenemessın .sorunun vıdeosunu kaydettım ve bobin oldgunu zannettıgım seyden cıkan sesı kaydettım.upload...
  10. L

Kilometrenin tekerdeki girişine ne denir?

bileniniz varmı arkdaşlar ne diye alıyoruz tm adama anlatsak verıyoda ben netten almak istiyorum , motoruma gore
  11. L

motorum aşırı ses çıkarıyor

merhabalar motorum asırı se üretiyor ,abartı egzos takılı oldugunu sanıyorum çif egzos çift silindir 4zamanlı bir motor sahibi üst egzosu kapatırsan cıkarmaz demıstı abartımı yoksa susturucusu mu cıkarılmıs varmı bılgısı olan
  12. L

motordaki bir hortum çıkmış ama ne oldugunu anlayamadım

basşlık acık benzın oldugunu dusunuyorum ama motor calısıyor , motor bahce hortumu genıslıgınde gırısını bulamadım motorda takılı bır ucu en kısa zamanda fotosunuda atıcam.

Yeni mesajlar