Arama sonuçlarınız

1. S

2 ay içinde motor almak istiyorum acelesi yoktur tvs yada cbr arıyorum

şu an paramı denkleştiremedim 2 ay içinde alıcam aciliyeti yoktur ileride motorunu satmak isteyen olrsa bana ulaşsın 10.000 km altı 2011 model ve üstü kazasız (ekspertiz raporuna bakılacak ve ustayla gelinecek) balıkesir veya bursa civarlarından 5.000 tl ye kadar yeni kasa honda cbr 125 veya...
  2. S

Ehliyet Kursu ve Motor eğitimi başıma gelenler.

bende uzun zamandır motor almak için araştırıyorum bugün motor için ilk adımı atıyım dedim ve ehliyet kursuna gittim dedim hayatımda motora elim degmedi direksiyon dersi veriyormusunuz cevapları motosiklet bilmeyenleri kursa kaydını yapamıyoruz. E dedim ehliyetsiz trafiğe çıkmanın cezası 1000 tl...
  3. S

an itibariyle cbr 125 aranıyor :)

-Bursa veya Balıkesirden -10.000 km altı -2011 model ve üstü (yeni kasa) honda cbr 125r alıcam arkadaşlar temiz kullanılmış ve kesinlikle kazasız olmalıdır. nakit para alınacak ,özel mesaj atabilirsiniz , pazarlıksız net fiyat yazın arkadaşlar uçuk fiyat istemiyorum. iyi günler :)
  4. S

honda cbr 125 r almak istiyorum (yardım)

Merhaba arkadaşlar forumu 1 haftadır araştırıyorum sizden yardım istemenin zamanı geldi , yaş 22 boy 1.79 kilo 80 , honda cbr 125r almak istiyorum max 4.500 bütçem var , daha önce hiç motor kullanmadım bununla başlangıç yapıp ileride değiştirmeyi düşünüyorum tavsiyelerinize ve yorumlarınıza...