Arama sonuçlarınız

1. A

Acemi Motorcuya Motor Seçiminde Yardım. Çok Geniş Bir Yelpaze

Arkadaşlar motor seçimimde yardımcı olabilirseniz sevinirm. Henüz daha acemisiyim, yeni başlıyorum. Bütçem 4500 TL. Maksimum. İşe gidip gelirken kullanacağım. Toplamda günde 80 Km. civarı. Az yakacak ve mümkün derece sorunsuz bir motor arıyorum. Seçneklerimi bunalra düşürdüm. Buradaki...
  2. A

Seçim ve Yönlendirme Yardımı.

Herkese kolay gelsin, Yeni motorcuyum denilebilir. Ehliyetimi bu haftaki sınavla inşallah alacağım ve sonrasında da sıra motor seçimine gelecek. Açıkçası çok araştırım ama pek bir sonuç çıkartamadım. Hemen hemen 4000 ila 5000 TL arasında bir bütçem var. Bu ilk motorum olacak ve fazla baş...
  3. A

Herkese iyi forumlar. Seçimimde yardım rica ediyorum.

Merhaba, Öncelikle herkese iyi forumlar, elbette bir çok benzer konu forumda var. Bir çok karşılaştırma elbette forumda dolu. Fakat okudukça daha fazla seçeneğe çıkıyorum, seçeneklere baktıkça daha da çıkmaza giriyorum. Desteğinizi esirgemezseniz sevinirim. Şimdi, öncelikle yeni bir motor...
  4. A

Scooter Terichimde Yardımcı Olur musunuz ?

Merhaba, Öncelikle herkese iyi forumlar, elbette bir çok benzer konu forumda var. Bir çok karşılaştırma elbette forumda dolu. Fakat okudukça daha fazla seçeneğe çıkıyorum, seçeneklere baktıkça daha da çıkmaza giriyorum. Desteğinizi esirgemezseniz sevinirim. Şimdi, öncelikle yeni bir motor...
  5. A

Herkese Merhaba

Merhaba, Adım Ertuğ. Yaşım 34, lokasyon İstanbul, Bilgi Teknolojileri üzerine çalışıyorum. Henüz motorum yok ama Eylül ayındaki ehliyet sınavı sonrasında inşallah scooter alarak ilk motoruma kavuşacağım. Sonrası artık zaman gösterecek. Herkese iyi forumlar.

Yeni mesajlar