Arama sonuçlarınız

1. A

motorda köpek taşımak

Merhaba Hyosung gv250 kullanıyorum ve benim 8 kilo ağırlıkğında 2 numara bi terrier'im var Birlikte motora binip gezmek istiyorum. (Hem şehiriçi hem de şehirlerarası) Youtube'da bi kaç alternatif gördüm ama bunuda yaptırabilecek usta ya da satın alınabilecek bi yer bulamadım Sizlerin köpek...
  2. A

Kuşadası motor

Herkese Merhaba Daha önce istanbul'da oturuyordum ve kuşadası'na taşındım. Kuşadası mitoloji'deki motor şehri olabilir :P Motor sayısı inanılmaz derecede fazla . Apaçi (kask,ceket vs kullanmayan) sayısı'da çok fazla o ayrı konu. Benim motor Hyosung GV250 ve bakım zamanı geldi. Hangi usta'ya...
  3. A

Bajaj pulsar 200ns 34nd7175

Arkadaşımın bajaj pulsar 200ns 34nd7175 çalındı yer Ataşehir örnek mah , yeğin sokak dikkat çeken farklılık yağ göstergesinin köşesi kırık. Karakola şikayet edildi şimdi
  4. A

Terrier Bakımı

Merhaba Trafik kazası geçirmem nedeniyle tekrar (yaklaşık) 3 ay hastanede yatmam gerekecek. Bu süre içerisinde kızımla (tüm masrafları tarafımdan karşılanmak üzere) ilgilenecek bir hayvansever birinden yardım aramaktayım. Kazayı...
  5. A

"dallas" gibi kaza (saçmalık, rüşvet, garibanlık, mahkeme vs)

merhaba Ben 8 mayıs 2014'de kaza yaptım. kazayı levent metro çıkışının yaklaşık 100 metre yakınında yaptım. ara sokaktı. Kaza aynen şöyle oldu: levent'te viraj alıp otobana girmek için hızımı 20'ye düşürdüm (bunu takometreden net olarak gördüm) . virajdan bi 5 metre içeride bi tali yol vardı...

Yeni mesajlar