Arama sonuçlarınız

1. C

Suzuki VL 800 Ön çamurluk ve ön far.

Merhaba . Motorum petrol yeşili - mavi çift renk olan modelidir. Ön çamurluğum kırıldı ve almam gerekiyor. Var ise satan görüşebilirsek çok sevinirim. Ayrıca ön farı büyüteceğim (Ape hanger gidon yapmak için) varsa temiz bilgi verebilirseniz sevinirim.
  2. C

Suzuki VL800 Intruder lastik önerisi

Merhabalar 2002 model Volusia 800 motorum var. Lastik alacağım Metzeler önerdiler. Fakat internette baktım 2 adet lastik için 2bin tl diyorlar. Baya pahalı geldi. Benim motoruma uygun Metzeler marka lastik bulabilir miyiz ?
  3. C

Patch hk

Merhabalar, Haklı olarak tüm tekstil firmaları yelek patch'i için toplu sipariş alıyorlar. Böyle tek tüm yaptırabileceğim (Bursa olursa iyi olur başka illerden olursa kargo ile alabilirim) bir yer var mı? Yaptırmak istediğim , birkaç kan grubu patchi bir de üzerinde siyah üzerine beyaz...
  4. C

Shadow 750 yardım?

Merhaba arkadaşlar konuyu doğru yere mi açtım bilmiyorum ama ben motor alacağım ve bir arkadaştan shadow 750 buldum 2006 model 60 bin km de. Kaza yapmış ve değişen parçalar ayrı yeten almadan önceki 3800 tl lik hasar kaydındaki değişen parçalar şu ; 3800 tramerde ön cam - gidon - amortısor...
  5. C

Dragstar XV1100 Sport

Arkadaşlar bu aletten kullanan var mı aranızda ? Alacağım yakın tarihte de birkaç bilgi edinmem gerekiyor.
  6. C

Yamaha Yamaha Dragstar XV1100 Sport

Arkadaşlar merhabalar, Dragstar 1100 sport ile ilgili tecrübeli arkadaşlardan/abilerden yardım bekliyorum. Motor performans olarak nasıldır? Cüsse olarak nasıldır? (en önemli konum bu olabildiğince iri istiyorum boy 1.90 160 kiloyum) . Üzerinde aksesuar oynamarı ne düzeyde yapılabilir...
  7. C

Dragstar 1100 vs Shadow ACE 750

Merhaba arkadaşlar elimde 21bin değerinde bir araba var. Satıp motor almak istiyordum sonra direkt takas olarakta olur diye ilan koydum. Biliyorsunuz bu sene havalar soğumasına rağmen motor fiyatları hala yüksek. Şuan 2 kişi takas önerdi. Bunlardan biri 1100 lük dragstar (2001 model ve 48 bin...
  8. C

Bursa'dan selamlar

Merhaba arkadaşlar, Aranıza Bursa/Nilüfer'den katılıyorum. Motor sevdam uzun yıllardan beri var. Daha önce Dragstar650 model motorum vardı. Sattıktan sonra bu zamana kadar alamadım. Şimdi tekrar niyetine girdim ve kısmetse Ocak gibi alacağım. Önerilerinizi bekliyorum . (chopper ile ilgili...
  9. C

250 cc chopper model seçimi?

Merhaba üstatlar. Öncelikle hepinize iyi akşamlar diliyorum. Benim ilk motorum olacak. Şuanlık bütçem 5-6 bin arası(lütfen 2-3 bin tl ekle daha iyisini al demeyin cülmüm buna yetiyor) . Boyum 1.93 kilom 140. Bu ebatlarda benim bilgim dahilinde alabileceğim en iri ve iyi motor Hyosung GV250 ...
  10. C

Chopper seçimi için yardım

Arkadaşlar yeni başlayacağım. 7000e kadar limitim var. Fakat ileride satacağım zaman sorun çııksın istemiyorum(model yükseltme olaraktan) . boyum 194 , kilom ise 130 . Bana önerebileceğiniz bir model var mı? Ekleme: Arkadaşlar merhaba. Şuan çıtayı biraz yükselttim. Suzuki intruder 800 , Volusia...