Arama sonuçlarınız

1. trasher

2006 Satılık Hyosung GT250R

SATILDI ÇOK ACİL FİYAT DÜŞTÜ 6.750 YTL... Marka:Hyosung Model:GT250R Durum:7000km de Tüm bakımları yetkili servislerince yapılmış sorunsuz(1000km 4000km ve zamanı gelmemesine rağmen yaz ayına girdiğimiz için 8000km bakımı yapılmıştır.... Fiyat:7.000YTL ciddi alıcılarla oturur konuşuruz...
  2. trasher

El Tipi GPS Cihazları Hakkında

Arkadaşlar ben bir adet eltipi gps cihazlarından almayı planlıyorum öle çok kaybolcak yerlere gitmiyorum ama yinede gerekli olduğunu düşünüyorum fakat piyasada bildiğim garmin magellan ve alan die markalar var peki sizin bildiğiniz değişişk markalar var mı ve yani almak istesek hangisini alacaz...
  3. trasher

Satılık Zandona Dizlik&Kışlık Eldiven (KULLANILMAMIŞ)

SATILIK ZANDONA DİZLİK SIFIR edy nick'li arkadaşıma SATILMIŞTIR Zandona dizlik sıfır hiç kullanılmadı 35YTL SATILIK KIŞLIK ELDİVEN DERİ XL KORUMALIKLI POLAR koyulacivert nick'li arkadaşıma SATILMIŞTIR. Kullanılmamış Deri içi Polar Eldiven Kışlık XL Fiyatı:50 YTL son
  4. trasher

Satılık Richa Sympatex Deri Bot(resimli)

Arkadaşlar geçen sene kurye arkadaşlar için almış olduğumuz fiyat etiketi dahi üzerinde duran sadece bir kez denemek için giyilen normal ayakkabıda 42 giyen bir arkadaşın ayağına rahatlıkla olabilecek 44 numaralı deri çizme bot evet sadece bir kere giyildi ve Fiyatı 140€ son fiyattır lütfen...
  5. trasher

Formula 1 E Gidenler Burda Toplanalim

Arkadaşlar formula 1 e giden var mı ben gidiyorum eğer giden olursa saatleri ayarlar gişelerden sonraki ilk opette buluşur yola çıkarız
  6. trasher

HERKESE SELAMLAR

Merhaba bende aranıza yeni katıldım adım Gökhan 23 yaşındayım istanbulda oturuyorum şimdilik ilk hedef taksim göztepe arasını trafiksiz ve 10-15 dk ye indirmek :cherry: için ve haftasonları gezmek için bi scooter almak deneyim kazandıktan sonra racing e kadar ilerleyip bi honda cbr almak...