Arama sonuçlarınız

1. M

Gönüldaşlarım...

Öncelikle herkeze kucak dolusu sevgilerimi sunarım.Sormayın şu aralar pek bi keyfim yerinde :) uzun zaman önce aranıza katılmış ve motosiklet tercihi üzerine bir konu açmıştım.Konu hakkındaki yorumlarınızdan sonra çok fazla online olma fırsatım olmadı malum iş hayatının yoğun temposu...
  2. M

Maxi scooter!

Herkeze merhaba.Daha önceki açtığım konu da maxi scooter de honda silverwing 400-600 mukeyesesi için fikirlerinize danışmıştım.Yine benzer bir durum sözkonusu fakat bu sefer honda silverwing600 ile brugman 650 arasında.fiyat ve özellik olarak sanki suzuki biraz daha fazla geldi bana.ama neticede...
  3. M

Maxi scooter!

Herkese merhabalar.Foruma yeni üye oldum umarım konuyu doğru yerde açmışımdır.Gelelim konuya.Ben maxi scooter almak niyetindeyim.Kesinlikle alacağım motor Honda.Fakat merak ettiğim bir ayrıntı var ve bir türlü bu bilgiye ulaşamadım.Sizler biliyorsanız yardımcı olursanız mutlu olurum.Honda...
  4. M

Antalya'dan hepinize selam getirdim.

Ben 33 yaşındayım(önümüzdeki ay kısmetse 34 olucam) turizmle uğraşan biriyim.Uzun zamandır motosiklet almak niyetindeydim fakat bu niyeti artık yavaaaş yavaş icraate getirmek istiyorum.En büyük hobilerimden birisi motosiklettir.Daha önce chopper tarzı motorum vardı fakat önemsiz ve...

Yeni mesajlar