Arama sonuçlarınız

1. zulu

Kawasaki Ninja H2 İnceleme - Türkiye (nette denk geldim)

Arkadaşlar , merhabalar , Nette dolaşırken Kawa H2 Türk malı inceleme videosuna denk geldim , nasıl incelemişler pek bi anlamadım ama neyse :P AEA vs. gibi biri inceleseydi keşke.. ::gazla::::gazla:: iyi seyirler..
  2. zulu

Bot seçiminde kararsızlık :/ Tavsiye beklenmekte...

Arkadaşlar , hepinize merhaba , Korumalı bir motosiklet botu almak üzereyim , bütçem yaklaşık 200€ , tercihim ayak-kaval arası bağlantılı olanlar.. bir kaç model arasında kaldım , varsa kullanan ve bilgisi olan arkadaşlar yardım ederse çok sevinirim , başka model tavsiyeleri de olur. (botu...
  3. zulu

Meşhur Mullholland yolundaki kazalardan derlemeler...

Virajlarıyla meşhur mullholland yolundaki kazalardan derleme bir video buldum , ders çıkarılabilir.. izlemenizi tavsiye ederim , ayrıca yapılan hataları tecrübeli arkadaşlar söylerse bizlere de katkıları olmuş olur.. Not: video seri şekilde devam eden derlemedir , youtube girerek izleyiniz...
  4. zulu

BURSADAN 2013 CBR 250 , 6000km...

Arkadaşlar , Evlendiğim için , 2 kişi daha rahat seyahat edeceğim başka bir motor almam gerekti.. Bu sebeple bizim oğlanı satmam gerekiyor...:king: ilan detayı : http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-6000-km-de-2013-model-beyaz-cbr250r-167209117/detay/