Arama sonuçlarınız

1. Ayaz38

ACİLLL ! yardım

Bugün motoruma yağ aldım 2000 bakım için Castrol 10 40 yalnız üstünde SCOOTER yazıyor görevli kişiye benim motorum vitesli dedim ama burda scooter yazıyor dedim adam vitesliyede olur dedi bende tereddütte kaldım anlayan varsa çok iyi olur ?
  2. Ayaz38

2000 bakım ne kadar tutar ? acil bilgi

Öncelikle selamün aleyküm motorumu 2000 bakıma götürcem fiyat ne kadar tutar bilgisi olan yazarsa sevinirim ?
  3. Ayaz38

Kayseride motor ustası..

Motorumu 0 km aldım mondial mh drift ve 1000 km bakıma geldi yağ felan değişçek güvenilir tavsiye ettiğiniz motor ustası var mı? kayseride bi yardımcı olursanız sevinirim :)
  4. Ayaz38

Motor 80 kmh Nede boğluyor Yardım

Beyler Mondial 125 Mt var 2 aay önce motor silindir Takımı değişti Vede 125 likten 150cc oldu Usta 1000 km doldur dedi vede doldurdum bi gazlayayım dedim Mootor baya iyi Hızlandı vede 80kmh çıktı 81 dedi gaz kesti boğlur gibi oldu Ne oldu anlamdım Bana Yardımcı olun ltfn..:pr:
  5. Ayaz38

Kanuni Seyhan 150__ Bilgi Paylaşımı

Bekliyorum yorumlarınız Alağım motor
  6. Ayaz38

Kuba 125 Cita Bilgi paylaşımı

Evet beyler
  7. Ayaz38

Beyler Bi Bakarsanız Kıyak olur Yardım Lütfen.

Öncelikle selamun aleyküm Bnm mondial 125 mt var motoru iyi ve yürüründe sıkıntı yok aama tek derdim 2014 de ehliyet alıcam ya bana plakalı bişi lazım motorumu seviyorum tek yönü bu eksik Yani plakası [motor Numarası ..] Vede [Şasi no.. ] temel özelikleri olursa ben bu motora ruhsat çıkarta...
  8. Ayaz38

Scooter motors,klete ne kadar hava basılmalı

Yardım :cherry::cherry::cherry:
  9. Ayaz38

125 cc den 150 cc oldu bunun zararı var mı ??::

125 cc den 150 cc oldu bunun zararı var mı ??::
  10. Ayaz38

Mondial 125 Mt alcam yardım edin Nasıl Motor..

herkez yazsın Beyler
  11. Ayaz38

Mondial 125 Mt Bu Motor hakkında Bilgi Verebilcek Varmı..

Motor hakkında bilgi verirseniz sevinirim motorun iyi yanı kötü yanı Nelerdir. Yorumlar İçin Şimdiden Tşkkrl..
  12. Ayaz38

Yardım...

Öncelikle Motorum Mondial 125 Mt 2005 Modeldir.. Geçenlerde motoru yaptırmaya götürdüm silindir takımı değişti vede usta bana 150cc olablir dedi Bende kabul ettım vede motor yürüründe sıkıtı yok ama motor 70[kmh] çıkınca gaz kesiyor . Bide rodaj konusu var mı? bu konuda Bana yardımcı olun..
  13. Ayaz38

Mondial 125 MT Bilgi Paylaşımı..

Öncelikle Motorum Mondial 125 Mt 2005 Modeldir.. Geçenlerde motoru yaptırmaya götürdüm silindir takımı değişti vede usta bana 150cc olablir dedi Bende kabul ettım vede motor yürüründe sıkıtı yok ama motor 70[kmh] çıkınca gaz kesiyor . Bide rodaj konusu var mı? bu konuda Bana yardımcı olun..
  14. Ayaz38

Mondial 125 MT Yardım.

Yeni mesajlar