Arama sonuçlarınız

1. valadeut

Mondial 150 mg king e lastik önerisi?

Motorumun lastiklerini değiştirmek istiyorum. Ebatları aşağıda belirttiğim gibi, michelin pilot street düşünüyorum, biraz tuzlu ayrıca ebatları uyar mı? şuan ki lastik orijinal lastiği manlung diye bir marka tube lastik (şambrelli), tubeless e dönderdiğim de sıkıntı yaşar mıyım? Micheline o...
  2. valadeut

Motorumdaki garip ses?

Video da sonlara doğru net olarak duyabileceğiniz bir ses var, zırıltı yapar gibi, bu sesi yeni duydum neden olabilir? Motor 2 aydır yatıyordu aküsü de bitmiş zaten :P ---------- Mesajlar birleştirildi - 21:05 ---------- bir önceki mesaj zamanı 17:19 ---------- uppp önemli muayeneye gitcem
  3. valadeut

Gariban işi mont ve pantolon öneri?

Gariban işi mont ve pantolon önerisi istiyorum, ucuz ama kaliteli sayılabilecek tarzda olmalı. Biliyorum ucuz etin yahnisi hesabı olacak, ama hiç korumayan gündelik kıyafet yerine ne alabilirim? ikisi için toplamda maks 400 tl var.
  4. valadeut

10 liraya iki motor :)

Bim ellerinde kalan ürünleri satışa çıkarmış, 10 tl ye iki motor aldım pahalıyken kaçırmıştım varmış bir hikmeti , yerleri bile yok gariplerin şimdilik ayna önü süsü olacaklar :P
  5. valadeut

Topcase montajı yardım ?

Dün sipariş verdiğim topcase bugün geldi, beklediğimden büyük çıktı, ilerde çift kask falan olur, olmuşken de büyük olsun derken 45 lt maxem çanta aldım. Aşağıda motorun(temsili) ve çanta tablasının fotosu var. Tabla büyük gibi ve motorun demiri geriye doğru yükseliyor, ben bunu en sağlam...
  6. valadeut

mondial 150 mg king bakımı hakkında..

Arkadaşlarim, abilerim bana yardımcı olacak birileri vardır umarım. Bana motorun kullanım klavuzunu gönderebilecek biri varsa, bana gönderirse sevinirim. Bu sayede sorularımın cevaplarını kendim bulabilirim. -Motorum 6000 km de, ilk motorum olduğundan dikkat etmem gereken bakımlar nelerdir...
  7. valadeut

Bugün motorumla ilk sürüşü yaptım :)

Arkadaşlar bugün motorumla ilk sürüşümü yaptım, ilk boş bir arazide 3-4 saat 15 km yol yaptım dolana dolana, sonra tenha yollarda sürüşler gerçekleştirdim. 10-15 km de öyle sürdükten sonra eve döndüm. Koruma olarak; -Eldiven, -Masfallı dizlik, -Kaskım vardı. Deneme sürüşü yaptığım boş alana...
  8. valadeut

Motosiklet aldım sonunda :)

Arkadaşlar, iki gün önce sahibinden de kışın gördüğüm motorun, halen duruyor olduğunu gördüm ve gidip aldım. ertesi gün sigortasını yaptırdım. Merak edenler için; yaş 22, şehir ankara, 185 tl halk sigorta. Mondial 150 mg king modeli 2012 model 6bin km de, henüz tam anlamıyla binmiş değilim...
  9. valadeut

Ankara ulusta motosiklet kazası

Ulusta otobüsten otobüse aktarma yapacağım sırada gördüm bir kare foto aldım, durakta duyduğuma göre yaşlı bir amca karşıdan karşıya geçerken motosikletli arkadaşımız çarpmış, ardından kendide düşmüş, ambulansın içinde yaşlı bir amca oturuyordu, pek bir şeyi var gibi gözükmüyordu. Ama motorcu...
  10. valadeut

Köylü tipi motor alsam mı ki?

Arkadaşlar malum 1 yıldır motosiklet için para biriktiriyorum. Lakin 1200 tl anca toplarladım motosiklet için. Motosiklet koruma ekipmanlarım var, öğrenciyim ve bu yaz motosiklete binmek istiyorum ikinci el köylü tipi cg motorlardan alsam beni çok üzer mi? yorumlarınızı bekliyorum
  11. valadeut

26 ekim direksiyon sınavı

Arkadaşlar bugün direksiyon sınavına girdim; sınava başladı bindim motora kalkış normal platforma girdim, dengeyi sağlayamadım aşağı indim platformdan tekrar baştan dediler çıktım yine fazla ilerleyemedim ve geri indim, sonra devam ettim dubaları gectim, geri dönüp durdum hocalar arabaya bindi...
  12. valadeut

ilk defa motor kullandım

Bugün kursta ve hayatımda ilk defa motor kullandım, arabayla gittim kursa, hoca motoru çıkarmış zaten beni bekliyormuş. Neyse tanıttı motoru şu şu, sınav şöyle olacak falan. Yolda değil boş bir alanda 1 saat sürdüm aniden durma slalom falan çalıştık. Bi de sınavda platform olacakmış. Yarın...
  13. valadeut

Koruyucu ekipmanlar hakkında bilgi ve öneri isteği...

Arkadaşlar bugün motosiklet için kursa yazıldım, eylülde sınava gireceğim. Kurs ücretinden sonra belli miktar 350 lira civarı bir param kaldı. Bunada koruyucu ekipman almak istiyorum; almam gereken ekipmanlar nelerdir? önerileriniz? Motoru seneye alacağım, bu yıl ekipmanları alsam diyorum...
  14. valadeut

Ankaradan slmlar

Adım Cem Ankaradan katılıyorum, Üni öğrencisiyim yaş 21. Allah izin verirse bir motor almayı düşünüyorum forumunuzdan faydalanmaya geldim ::evil:: Öncelikli hedef a2 ehliyet sonra mondial 125 kt Şimdilik bu kadar.... :)

Yeni mesajlar