Arama sonuçlarınız

1. chopinnrose

Resimlerde Plakayı Silmek

Internette resim koyan arkadaşlar plakayı silip ya da gizliyolar ya,ben hep merak ediyorum neden yapılıyor acaba bu? Bana tuhaf geliyor da ondan aklıma takıldı :D Hani hic kimsenin elde edemeyecegi gizli bişeyin olurda ona saklarsın anladım da bu ulu orta olan bişey,hani parkettin biyere gelip...
  2. chopinnrose

08/08/2013 Yamaha Xenter ile 170 km'lik Antalya-Çıralı(Olympos) Gezisi

Merhaba Gönüldostları, Bayramın ilk günü olan -dün gerçekleştirdigim- Antalya'dan Çıralı'ya olan gezimi sizlerle paylaşacağım.Yine ilk gezim gibi Kemer yönünde bir parkur seçtim kendime,geçen sefer ki Phaselis turumdan sonra biraz daha ileri gidip Çıralı'ya doğru teker sürdüm... İyi Bayramlar...
  3. chopinnrose

28/07/2013 Yamaha Xenter ile 130 km'lik Antalya-Phaselis Gezisi

Arkadaşlar Merhaba, Foruma yeni üye oldum.Eğer başlık kurallarına aykırı bir yazı olduysa kusura bakmayın,elimden gelen bu.Amacım burda olmayanlara da böyle güzellikleri göstermek,ve motosiklet tutkusunu paylaşmak.Yeni scooter'ım Xenter ile ilk gezimi Phaselis'e gercekleştirdim.Biraz spontane...
  4. chopinnrose

Motosiklet kazasında mucize kurtuluş

Motosiklet kazasında mucize kurtuluş Golf oyuncusu Jack Nicklaus'un torunu olarak da tanınan amerikan futbolu oyuncusu Nick O'Leary'nin, motosikletiyle bir otomobile çarpma anının görüntüleri yayınlandı. Ciddi bir yara almayan O'Leary'nin yeni sezonda forma giyecebileceği belirtildi...

Yeni mesajlar