Arama sonuçlarınız

1. _Kotto_

Motor Lastiği

Hyosung gtr250 motorum var ve lastiklerim ölmüş durumda artık lastik almamın zamanı geldi istanbul avrupa yakasındayım bana yakınlarda motor lastiği satan biyer varmı bildiğiniz ve önerdiginiz lastik modelleride simdiden tesekkurler.
  2. _Kotto_

Motul yağ

Merhabalar Hyosung gt250r motorum var motul yağ almak istiyorum fakat yeterli bilgim yok motoruma hangi motul yağı kullanıyım farklı cesıtlerı var ve en onemlısı istanbul avrupada nerden alabilirim simdiden tesekkurler
  3. _Kotto_

Motorcu Sözleri Yardım :/

Merhabalar.. Belki biraz alakasız diyebilirsiniz ama bu konuda danısabılcegım en ıyı yer burası dıye dusundum :) konu şu yeni bi dövme yaptırmak istiyorum sağ arka koluma yazı şeklinde motorla ılgılı guzel bı soz olmasını ıstıyorum anlamlı felsefık guzel bısey :) tabı bunu yabancı bı dıle...
  4. _Kotto_

Kask mı mont mu

Arkadaslar merhaba bişey merak edıyorum acaba sizler öncelık olarak kaskınızın mı daha kalıtelı olmasına dıkkat edıyosunuz yoksa montunuzun mu benım ekıpmanlarım yeterlı duzeyde fakat şimdi iyi bi motor ceketı almak ıstıyorum istedıgım ozellıklerıde Deri,Güzel gorunuslu,Sırtında horguc olması ve...
  5. _Kotto_

Benzine Katkı Maddesi Shell

Herkese iyi günler Bugun benzın almak ıcın shell ıstasyonuna gıttım benzıncı bana katkıda verıyım mı dedı anlamadım o ne oluyo dedım gıdıp ufak bı sısede bısey getırdı depoya dokuyomusuz onuda cekısı daha ıyı oluyomus ama benzın fazladan harcamıyomus depoda enjeksıyonda olan kırlerı falan...
  6. _Kotto_

Satılık çok uyguna Yuki Tornado 200

Merhabalar Motorum Yuki Tornado 200 racing goruntusunde güzel bi başlangıc motorudur yenı motor alıcagım ıcın cok uyguna satıyorum 2200 lira gibi bi fiyat istiyorum motorum 2012 model 2900 km de siyah renk daha kız gıbı bi motor hep semt içinde kullandım o yuzden ne bastım ne sıkıstırdım...
  7. _Kotto_

İstanbulda 2.el motor alan bi yer ?

Merhaba yeni motor almaya karar verdim fakat elımdede bi motor var onu satmak ıstıyorum sahıbındende ugrasmak ıstemıyorum istanbulda 2.el motor alan bıldıgınız bi yer varsa tabi fiyatı çok öldürmeyen söylersenız cok sevınırım sımdıden tesekkurler. Motor yuki tornado 200cs 2900 km de sıfır gibi...

Yeni mesajlar