Arama sonuçlarınız

1. MELİH2

haojue tr 150 hakkında bilgisi olan arkadaşlar.

ikinci motor olarak bu motoru çok beğendim. bilgisi görgüsü olan arkadaşlar aktarırsa sevinirim. http://www.haojue.com.tr/TR150.asp?s=3
  2. MELİH2

MONDİAL 150 MCX ROADRACER MI YOKSA MONDİAL 125 MH DRIFT Mİ?

Herkese merhaba. Bu iki model arsında kalsanız hangisini alırdınız. Fiyatları aynı.(3500 tl) Bir tanesi daha kalıplı ve güçlü roadracer,diğeri daha popüler drift.Bu marka/model dışında örnek gösterecek arkadaşlar lütfen yazmasın.Sadece bu iki model hakkındaki yorumlarınızı yazarsanız sevinirim.
  3. MELİH2

MOTOSİKLET MOTORLU BAJAJ ARABA HAKKINDA DÜŞÜNCENİZ NEDİR?

ALTTA LİNKİNİ VERDİĞİM Dünyanın en ucuz otomobili olarak lanse edilen araç ülkemiz koşullarına uyuyormu? Trafik kazaları ve bundan kaynaklı ölümlerin çok olduğu ülkemizde güvenlik göz ardı edilmiş bir araç hakkındaki düşünceleriniz nedir...
  4. MELİH2

MOTOSİKLET MOTORLU BAJAJ MOTOSİKLET HAKKINDA DÜŞÜNCENİZ NEDİR?

ALTTA LİNKİNİ VERDİĞİM Dünyanın en ucuz otomobili olarak lanse edilen araç ülkemiz koşullarına uyuyormu? Trafik kazaları ve bundan kaynaklı ölümlerin çok olduğu ülkemizde güvenlik göz ardı edilmiş bir araç hakkındaki düşünceleriniz nedir...
  5. MELİH2

Ramzey in getirdiği bu ispanyol markası hakkındaki görüşlerinizi alabilirmiyim?

Moto Gusto http://www.rmgmotogusto.com.tr/tr/touring
  6. MELİH2

HAYKO CEPKİN ŞİRİNCE DE MOTOSİKLET GRUPLARINI AĞIRLIYOR. VARİL CAMPING

Hayko kardeşimiz Varil Campingi açıyor. Herkese duyurulur. www.youtube.com/watch?v=N8b0Dd8xr6Y
  7. MELİH2

kısıtlı parayla en sonunda mondial z-one 150 cc . aldım.

Hem ucuz olsun hem de şöför mahalli olsun mantığında kıvranırken,mondial 150 cc. lik z-bir'de 10 gün için 800 tl lik indirim yapınca atladım ve 1 tane aldım. Ön amortisörler,ön fren ve arka eşik çatalı sağlam, çok güzel olmuş. Motorun kendisi zongsen ve cbf in motor bloğu ile aynı.Titreşim...
  8. MELİH2

TÜRKİYE YE ÇİN MOTORLARI GELMESEYDİ NE OLURDU?

Herkesin nefretle bahsettiği çin motorları olmasaydı acaba böyle bir forum siesi ve motosiklet kültürü olurmuydu? Türkiyede kaç kişi motosiklet sahibi olurdu? biz hala şimdiki fiyatı 3000 tl olmuş 2 zamanlı mobilete mi binerdik? kötü olan çin motosikletlerimi yoksa İthalatı yapan ve çok...
  9. MELİH2

BAJAJ Avenger 220 gelecek mi ne zaman gelecek bilgisi olan ?

avenger custom..220 cc Type 4-stroke, single cylinder, DTS-i, air cooled with oil-cooler Displacement (cc) 219.89 Max. Power (Ps @ rpm) 19.03 @ 8400 Max. Torque (Nm @ rpm) 17.5 @ 7000 Starting Electric frenler ön Disc, Dia. 260 mm arka Drum, Dia. 130 mm lastikler ön Tubetype Unidirectional - 90...
  10. MELİH2

suzuki an 125 mi? haojue hj 125 t mi?

şehir içinde kullanmak için Suzuki an 125 almayı düşünüyordum.ancak haouje fabrikasında üretildiğini öğrendim. araştırdığımda her ikisininde birebir aynı olduğunu anladım. suzukinin temiz 2.veya 3. eli eli 4000 tl. hj 125 in sıfırı 4000 tl ve tüm parçaları Suzuki (üzerinde Suzuki yazıyor)...
  11. MELİH2

suzuki an 125 mi? haouje hj 125 t mi?

şehir içinde kullanmak için Suzuki an 125 almayı düşünüyordum.ancak haouje fabrikasında üretildiğini öğrendim. araştırdığımda her ikisininde birebir aynı olduğunu anladım. suzukinin temiz 2.veya 3. eli eli 4000 tl. hj 125 in sıfırı 4000 tl ve tüm parçaları Suzuki (üzerinde Suzuki yazıyor)...
  12. MELİH2

kuba xcg 150 tavsiyesi istiyorum

6 ay kadar önce kuba xcg 150 motor aldım.Param yoktu 9 taksitle aldım.bir süre sonra motor içinde olması gereken 2 adet yağ sekmanından 1 tanesi olmadığı için motor yatak sardı. 270 tlye yeni motor yaptırdım.170 cc ye yükseldi. aldığımdan beri 80 km hızda gidonda titreme vardı. fala hızlı...
  13. MELİH2

KUBA MOTOSİKLETTE BAŞIMA GELEN-İNANMAYACAKSINIZ;;;;

Merhaba arkadaşlar. Hafta sonu Kuba motosikletimle ilçeden Bursa ya gittim. Çıkmadan yağı kontrol ettim.Sıkıntı yoktu.Yaklaşık 75 km sonra Bursa ya geldiğimde motorun şiştiğini ve gitmek istemediğini hissettim ancak gideceğim yere varmıştım.Ertesi gün dönüş yolunda 5 km sonra motor stop etti ve...
  14. MELİH2

KURYELİK ZOR ZANAAT...

Arkadaşlar. Günlük hayatta önemli bir katma değer yaratan Moto kurye ardaşların tercihleri,yaşadıkları,başlarından geçenler,sorunlarını burada bilmek duymak isteriz.Örneğin trafikte en çok yaşadıkları zorluk nedir? Hangi motorlara binerler ve neden?Bu mesleği tercih nedenleri vs ...

Yeni mesajlar