Arama sonuçlarınız

1. Vwgmk2

Egzoz Kaçırıyor! Teknik Yardım !

İyi günler arkadaşlar, motorumun ilk sahibi egzoz girişiyle kafasına göre oynamış ve sonunda egzoz girişindeki civataların yuvasını bozmuş diş silmiş. Civatayı tutturunca en fazla 1 gün gidiyor titreşimden düşüyor. Motorum Kuba cub şu anki ses iğrenç kendimi apaçi hisediyorum. Yardımcı olun...
  2. Vwgmk2

Ehliyetimi Aldım :)

Herkese İyi Akşamlar, Ehliyetime kavuşmuş bulunmaktayım artık rahat rahat gezip dolaşabilirim ehliyeti ıslatalım diyenlerle buluşabiliriz :)) Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim :)
  3. Vwgmk2

Cub için Acil Jant!

İyi günler, Dün Geçirdiğim kaza dolayısıyla ön ve arka jantlarım çatladı temiz çıkma yada sıfır 17' çelik jant arıyorum. Elinde olanlar yada bilenler mesaj atarlarsa sevinirim . Herkese teşekkürler kazasız sürüşler..
  4. Vwgmk2

Başlangıç Motorum :)

Herkese İyi Günler, Ben İstanbul/Sultangazi den aranıza katılıyorum. 17 Yaşındayım mekaniğe ve motora ilgim büyük. Bu yüzden arabalara ve motosikletlere her zaman merakım vardır. Lafı uzatmadan motosiklet sürmeyi öğrenmek için cub motor aldım. Cub almamın sebebi vitesli olması idi. İlk motorum...
  5. Vwgmk2

Motorum Yan Yattı

Hepinize günaydın arkadaşlar, Dün babamın işyerinde kendi yaşlarımda olan patronun oğluna aşırı ısrarları sonucu motoru sürmesi için verdim.(Keşke vermez olaydım :pr: ) 1. viteste dolaşıyordu yavaş yavaş daha sonra hızlanıp ani frenlemelere falan başladı ve sonra karşıda duran istif edilmiş...
  6. Vwgmk2

İstanbul Sultangazi den Merhaba !

Merhaba Arkadaşlar :) Aranıza yeni satın alacağım Kuba XY100E ile katılıyorum. Yarın noter işlemlerini halledeceğiz. Aldığım motor 2012 model ve 6.043 km de. 950 Liraya el sıkıştık. İlk kez motor süreceğim tavsiyelerinize açığım. Hepinize kazasız belasız sürüşler dilerim :)
  7. Vwgmk2

Kanuni Fox Alıcam Yardım (İlk Motorum Olucak)

Merhaba Arkadaşlar, Uzun zamandır motor almak istiyordum Kanuni Fox a karar verdim. 2. el 2013 model 2.200 km de bir fox buldum.1800 TL ye anlaştık.Ama henüz el sıkışmadık sadece konuştuk sizlerinde fikirlerini almak istedim. Sıfırını almak tuzlu geldiği için temiz 2. el arıyordum. Bana...

Yeni mesajlar