Arama sonuçlarınız

1. A

EFSANE MARKALAR CAZİP FİYATLARLA

Merhaba Motorsikletcılığı 10 ay kadar yaptım.Sonrasında motoru sattım. Butun malzemeler yeni ayarındadır. Yeni kumas kokuları hala uzerındedır. Kaskın, eldivenin,ceketin,pantolonun.Fiyatları uygun tutuyorum,birinin işine yarasın.Malımın arkasındayım, ürün dediğim gibi çıkmazsa geri...
  2. A

Konya Satılık CBF 150

Hevesimi aldığım için kıyafetleriyle birlikte satılacaktır.İlgilenenler kaçırmasın. Muhabbet olsun diye aramayınız. 2013 Ağustosda (9 ay) önce sıfır aldım.Hevesim geçtiği için satılıkdır.Garantisi devam ediyor. Motora, koruma barı (50 TL),ön cam uzun rüzgarlık (35),arka çanta (130),branda...
  3. A

Kafam Karışık !

Ben anlamadım CBF150 almakla hatamı ettik. Yaklaşık 5 ay önce 4,950 tl ye cbf aldım. Niye marka değeri, güvenlik, kalite, titreşimsizlikden dolayı. Yakıt tüketimim 100 kmde 3 litre. Bu ara gelecek bajaj modellerinden 200ns de takıldım kaldım.Fİyat/performans olarak diyeyim. Şimdide sahibindende...
  4. A

Bajaj pulsar200ns, İnazumaya alternatif olabilirmi ?

Siz forum üyeleri bu konuya ne dersiniz ? Fiyat/performans ve nice özellikler için görüşünüz neler olur ?
  5. A

Lifan Lifan Emisol LF150-2

Örnek soru ? Ali motora başlayacak hevesli bir motorseverdir. Alacağı motor ybr125 gibi kaliteli, cbf 150 gibi sağlam, tvs rtr 150 gibi çekici,rks titanic gibi kaslı olsun ister. Kalite olarak iyi olsunda , fiyat olarak makul olsun der. 2.el alsam aceba sorun çıkarırır mı , sıfır alsam giriş...

Yeni mesajlar