Arama sonuçlarınız

1. K

ABS

Arkadaşlar motordaki abs sisteminin çalışma mantığını merak ediyorum daha çok otomobildeki gibi olduğunu ve çok önemli olduğunu biliyorum ancak ayrıntılı bir şekilde açıklayacak bir arkadaşımız varmı mesela ninja300 yerine ninja300ABS ye 3 bin lira fazla para verilirmi önemi bu kadar büyükmü ...
  2. K

Hondaya gittim(fotolar akşama)

Arkadaşlar dün açtığım konuyu takip edenler ss istediğimi ancak boyumun 210cm kilomun 105kg olduğundan dolayı bu konu ile ilgili muzdarip olduğumu okumuştur. Bugün son kez 250r denemek için hondaya gittim motorun üzerine oturdum 40 dakika boyunca orada kaldk ve yaklaşık 10-15 dakika boyunca...
  3. K

Yaşadıklarımı aktarıyorum!

Arkadaşlar bildiğiniz üzere uzun süredir beklediğim motosiklet sevdama 1 ay sonra kavuşacağım (önceki yazılarımda bahsetmiştim) ve bugün daha ayrıntılı bilgi sahibi olmak için forumdaki abilerim her ne kadar yardımcı olsada bi motosiklet bilenine yüz yüze danışmak istedim ve istanbul beşyol...
  4. K

Yardımcı olursanız sevinirim :)

sevgili abilerim, daha önceki yazımda ailemi motor için ikna ettiğimi ve motor arayışlarına girdiğimi ehliyete yazıldığımı söylemiştim 27 mayısta direksiyon sınavına gireceğim tahminimce 10 haziran gibi ehliyetim gelicek sonrada hondanın 2. seviye sürüş kursuna yazılarak %99 şehir içi sürmek...
  5. K

Siz bu konuda ne düşünüyorsunuz ?

Arkadaşlar öncelikle merhabalar, biraz uzun bir yazı olacağından dolayı şimdiden özür dilerim :) uzun bir süredir motosiklet istememe rağmen sonunda ailemi ikna edebildim bu yüzdende haziran sınavına kayıt oldum ve sanırım ağustos gibi ehliyeti hemen ertesi günüde motosikletimi almış olacağım...

Yeni mesajlar