Arama sonuçlarınız

1. B

Honda cbf 250 ortalama ömrü

Bu motorlar sizce ne kadar kmye kadar temiz bakarsan gider ? nette 50binde 40binde cbf 250 çok var ama o kmde bi motor sağlıklı olurmu ? motorun değişmesi gereken önemli parçalar olurmu
  2. B

Kredim çıktıııııı (:

Sonunda kredim elime geçti 6bin tl :) eskişehirde oturuyorum ve satışı olsun servisi olsun şuana kadar kafamda en iyi 2 model bu paraya tvs apache 150 (2013 modeli yeni kasa) ve rks 200 hangisini alıyım sizce dostlar 2side satılıyor ve servisi var burada o yönden 2side aynı eşit :) satış...
  3. B

Tvs apache

Apache alıcam kısmetse yakın zamanda ve 2013 kasaları çıktı malum titreşimi azaltılmış falan diyorlar motor kısmı olarak aynı 2012 ve 2013ler hiç bi fark yok aralarındaki farkları söylermisiniz ? 800 tl fazla vermeye değermi 2013 kasaları ? daha yakışıklı yeni kasaları titreşim konusunda bilgisi...
  4. B

Yeni üye oldum bilgi.

Sa yeteri kadar bilgi bulamadım ve bu siteye üye olarak soruma cevap aramaya karar verdim. 2 motor var aklımda motor alıcam ve 2 motor seçtim kafamda çok alakasız tip motorlar olabilirler birbirlerinden saçma olucak ama bi karşılaştırma isticem sizlerden dostlar 1.ci motor tvs apache 2013...

Yeni mesajlar