Arama sonuçlarınız

1. DrFeelGood

Trafikten çekme ne kadar tutar?

Merhaba arkadaşlar, elimdeki motor artık zarar ettirdiğinden dolayı trafikten çekeceğim fakat.. Trafik şubedne randevu almaya kalktığımda yeni bir motor kadar masraf istiyor gibi göründü bana yanlış anlamadıysam? Motorun sigortası bitti, muayenesi yok, 1 yıldırda vergisini ödemedim, eski...
  2. DrFeelGood

ilk çalıştırmada sürekli stop ediyor

Merhaba arkadaşlar, hyosung rx 125 1999 motorum var ve soğukken sürekli stop sorunu yaşıyorum. Düne kadar 2 ay yatmıştı çalıştırana kadar akü bitti ve ayak marşıyla tam 1 saatte çalıştırmayı başardım. garibime giden ayak marşını yemiyor şuanda aküde fazla şarj yok boş vites lambasının...
  3. DrFeelGood

tekerlek çıkarma lastik değiştirmeden anlayanlar yardım

Şambiyeli patlak aylardır kapının önünde yatan hyosung rx 125 in şambiyelini tamir edeyimde ögreneyim diye önce tamirci aramaya başladım, onlarda paso atlatınca bende takımlar iç lastik fln aldım işe koyuldum. ama daha işin başında takıldım. bir vidayı gevşetene kadar canım çıktı, grenaj...
  4. DrFeelGood

üst üste 2 kere sigorta attı

merhaba, motoran sprint 125. sinyali değiştirirken bi kere sigortayı attırmıştım umursamadım bi süre ayak marşıyla kullandım. Bugün servise gittim baktı sigorta atmış bugün ögrendim onuda tabi, nerse değiştirdi 2 kere kullandım gündüz birşey olmadı ama akşam gelirken farkettimki sigorta atmış...
  5. DrFeelGood

motorun üstündeki vida yeri ne işe yarıyor

ya hani tam vites yerinin üstünde kalın bi düz vida yeri var o ne işe yarıyor? devir ayarına mı? öyleyse yükseltmek için ne tarafa çevirmeliyim?
  6. DrFeelGood

beyler bana motor ögretene

eğitime geldiği hergün 2 bira ısmarlıyorum umarım çekici bir teklif olmuştur :mrgreen:
  7. DrFeelGood

Kaldırırken vitesi ayarlayamıyorum

selam arkadaşlar başlıktanda anlaşılcağı gibi acemiyim ve bana öğretebilicek kimse yok etrafımda. hyosung rx 125 1999 model motor aldım kapının önünde öyle duruyor. birtürlü vitesi ayarlayıp kaldırmaıyorum.. boşa alıyorum 1 e atlatırken hafif gaz veriiyorum stop ediyor :/ 2 ye atlatınca direk...
  8. DrFeelGood

selam beyler

merhaba. 2 yıldır ehliyetim vardı en son sınavda kullandım, şimdi bi motor aldım ve deneyimlerinizden faydalanmak için aranıza katıldım. şimdiden hoşbulduk.

Yeni mesajlar