Arama sonuçlarınız

1. J

Peugeot Mobilet Sorun

Evet Arkadaşlar . Ateşleme Jiklesine Basıp vurdurduğumda hiç bir şekilde ateşlemeye yönelik eylem gerçekleşmiyor . sorun neden kaynaklanıyor olabilir jiklede filan sıkıntı yok zincirde filan . Neden Kaynaklanıyor Sizce ?
  2. J

Mobilet Ateşleme Sorunu

Evet Arkadaşlar . Ateşleme Jiklesine Basıp Vurdurduğumda hiç bi şekilde ateşlemeye yönelik eylem gerçekleşmiyo . sorun neden kaynaklanıyo olablir jiklede filan sıkıntı yok zincirde filan . Neden Kaynaklanıyor Sizce
  3. J

MobileT Acil

bnde 103 peugeot mobilet var. geçen motor çalışıyordu sürdüm eve getirdim 2 saat sonra çalıştırmayı denedm çalışmadı . sonra ertesi gün güneşe koydum motor çalıştı ama gaz verince motor gitmiyor titriyo duman çıkıyor neden kaynaklanıyor ?
  4. J

Pejo 103 Ninja Çalışma SorunU

İyi Günler Öncelikle . Motorumun Zinciri kırılmıştı çalıştırma zinciri . 2 Hafta Tatil Yaptıktan sonra Geldm Tamirciye Taktırdım . Binerek Geldim Motoru Eve Koydum . Yaklaşık 1-2 Saat Sonra Çalıştırmayı Denedim Motor Çalışmıyor Zincirde Falan Sıkıntı Yok . Ateşliyor Ama Jikleden Çekince Elimi...
  5. J

Peugeot Mobilet Tamir Bakım

İyi Günler Öncelikle Abilerim . Bn 17 yaşındayım bnde peugeot ninja 103 var . Batıkentde yaşıyorum . Motorumun Gaz Teli Koptu Ayrıyetten Kalibratörün üst bölümünde az bi kırık var ve gaz teli kalibratöre takılmıyor dolayısıyla . Hızır usta yı bi çok kez duydum götürsem yaparmı acaba ? Bildiğiniz...
  6. J

Ramzey Cobra 105 Mobilet

Öncelikle Herkese Selam . Aranıza Yeni Katıldım . Benim 1 tane 2003 105 cobra mobiletim var. sahibinden aldıgımda gaz ayarı kısıktı cocugu kullandıgı için. Motor 10'u geçmiyor. Gaz Ayarını Nasıl Açabilirm , normalde 65-70 Yapıyor.

Yeni mesajlar