Arama sonuçlarınız

1. Gökhan45

Duke 125 Tuhaf Elektrik Sorunu

Arkadaşlar herkese merhaba. Duke 125 kullanıyorum ama nedenini bilemediğim bir sorunum var. Motoru 15 km yüksek devir kullandıktan sonra kendi kendine 3500 ile 4500 devir arası gidip geliyordu. Sanki birisi gazlıyormuş gibi. Bir gün Beşiktaş'ta 2 defa stop etti. Köprüyü geçtim yavaşladım devir...
  2. Gökhan45

Bir Yardım Edin Arkadaşlar (KTM Duke 125 İçerir)

Selam herkese, Direkt konuya gireyim. KTM Duke 125 kullanıcısıyım. 2011 model motosiklet ve bu yüzden de motorda limitör var. Geçen gün limitörü kaldırmak için Spormoto'ya gittim. Usta motosikletin beynine bağlandı, yeni road map (yazılım) yükledi. Ancak limitörü kalkmadı. Bu sıkındı değil de...
  3. Gökhan45

Kawasaki Z250 ve Z250SL Hakkında

Merhaba arkadaşlar, Dün Kawasaki Türkiye'ye Z250 ve Z250SL'in Türkiye satışları ile ilgili bir mail attım. Satışa neden sunulmadı ve ne zaman sunulacak diye. Firmadan gelen mail aşağıda yer almaktadır. Bilginize... Merhaba Gökhan Bey, Bu modeller şimdiye kadar Euro2 standartlarında ve yalnızca...
  4. Gökhan45

Richa Airstrike 3 Katlı Mont Uygun Fiyat

Arkadaşlar herkese selamlar, Başka bir mont almış olmamdan dolayı yalnızca 3 ay kullandığım montumu satıyorum. Oldukça temiz kullanıldı, herhangi bir sürtünme veya kazaya maruz kalmadı. Sırtında kalın, boydan aşağıya koruma, kollar ve dirseklerde de korumaları mevcut. 3 katlı, dışı fileli...
  5. Gökhan45

Boğaziçi Köprüsü Dikkat!

Arkadaşlar herkese iyi akşamlar, bugün iş için karşıya geçtim ve gidiş ve dönüşte de köprünün giriş ve çıkışlarında yerdeki metal levhanın önünde dikey şekilde uzanan boşluklar var, üzerleri yine demir levhalar ile kapatılmış ancak bazılarında demir bulunmuyor ve ince lastiklerin araya kaçma...
  6. Gökhan45

Arkadaşlar Yardım Edebilir Misiniz?

Merhaba arkadaşlar, dün gece tam garaja girerken motosikletimle ilk düşüşümüzü yaşadık. KTM Duke 125 kullanıyorum. 9.000 km'de. Gündüz 1 saat kadar dolaştım hiç bir sıkıntı yoktu. Akşam tekrar çıktım, ekranda LOW BATTERY yani düşük akü uyarısı verdi birden. Arkadaştan çıktım eve dönerken 15 dk...
  7. Gökhan45

Kendi Kendine Gaz Verme Malum Son Hk.

Merhaba arkadaşlar, az önce tam garaja girerken motosikletimle ilk düşüşümüzü yaşadık. KTM Duke 125 kullanıyorum. 9.000 km'de. Gündüz 1 saat kadar dolaştım hiç bir sıkıntı yoktu. Akşam tekrar çıktım, ekranda LOW BATTERY yani düşük akü uyarusı verdi birden. Arakdaştan çıktım eve dönerken 15 dk...
  8. Gökhan45

Lastiklerin İnmesi Sorunu

Merhaba arkadaşlar, lastikler konusunda deneyimli arkadaşlardan bilgi almak istiyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Yaklaşık 1 ay kadar önce 2. el, temiz bir KTM Duke 125 aldım. Üzerinde orjinal lastikleri vardı ki bu lastiklerin çokta sağlam pabuç olmadığını zaten biliyordum. Geçen hafta gece...

Yeni mesajlar