Arama sonuçlarınız

1. B

MONDIAL CUP 100 MFH

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-mondial-yari-otomatik-cup-206930381/detay Debriyaj balatası degişecek sadece bunun dışında en aşşagı iki yıl masrafı olmadan yaz kış binebilirsin belirttiğim fiyatta pazarlık payı var elbette evrakları tam satışı sorunsuz saygılar
  2. B

100 CUP MEKANİK ELEKTRİK KONUSUNDA YARDIM LÜTFEN !

Selam mondıal cup 100 yarı otomatik motorum var istanbul avrupa yakasındayım motorumun sorunları şöyle arada bir 4 vitesten kendiliğinden boşa atıyor vites kaçırırıyor karıştırıyor ist şehir içi 200 km de tüm motor yağını bitiriyor çalışırken siyah gri beyaz hiç bi şekilde duman atmıyor yetkili...
  3. B

Haklıyken haksız duruma düşmek !

Geçtiğimiz ay iki şeritli caddenin sağ şeridinde takribi 30 km\h la seyr ederken sol şeritteki araç birden en sağa üzerime direksyon kırarak bana çarptı kask çene kısmı ikiye ayrıldı çarpma etkisinden bir Allah'ın kulu gelipte bir şeyin varmı demedi çarpan aracın sahibi direkt aracına yöneldi...
  4. B

ÇELİKMOTOR WIND HUNTER 150 UYUMLU KOMPLE ŞASE ARIYORUM

motorumun şase belden kaynaklı düzgün işlemsiz komple şase arıyorum
  5. B

Arka tekerlek neden yalpalıyor?

Forumda benzer konular açılmış takip ettim fakat istediğim net bilgiye ulaşamayınca yeni konu açtım sorunum şöyle motorum cup 100 ve tel jantlı arka tekerlerlek 'S' çiziyor zincirin arka tekerleğe bağlı olduğu dişliden göbeğe seyir halindeyken fır dönüyor tabir yerndeyse, birde kalkışlarda çat...
  6. B

Selamlar

Adım Burak 24 yaşındayım aöf işletme okuyorum mesleğim matbaa, cup tipi 100'lük levo marka motosikletim var, foruma bilinçlenmek öğrenmek aynı zamanda tanışıp arkadaşlık kurmak amacıyla istanbul\fatih'ten katılıyorum, yazları balıkesir ayvalıkta sezon boyunca motoskletmi kullanıyorum kış için...

Yeni mesajlar