Arama sonuçlarınız

1. AsyMeTRiQue

Kaskımın içindeki örümcek nasıl çıkartılır?

Arkadaşlar motosikletimi iş yerinin otoparkında, tellerin dibine park ettim ve otoparkın içinde olsun çevresinde olsun ağacı, çiçeği, böceği, kuşu boldur. Birde fabrikanın otopark girişene 6-7 metre yakınına kadar yol asfalt olrak gelir ancak ondan sonrası ve fabrikanın bütün çevresi toprak...
  2. AsyMeTRiQue

Yanımdan Kaçan Bir Kurbanlık Hayvan Geçti Sanki :))

Arkadaşlar yaklaşık bir saat kadar önce evde kimsenin olmaması bir yana yemek te bulunmaması sebebiyle dışarı çıkıp bir şeyler yiyeyim dedim. Yürüyüş yoluna geldim trafiğe kapalı bir yol ve bir lokantaya girdim ve lokantanın yolun kenarında açık alanda bulunan masasına oturdum... Yemeğim geldi...
  3. AsyMeTRiQue

Bir tek ben mi page not found uyarısı alıyorum?

Merhabalar arkadaşlar... MT-Moto Garaj bölümünde Model logolarına tıkladığımda sadece bende mi "Page Not Found" uyarısı veriyor? Diğer şekilde yani moto garaj bölümüne girip motosiklet modelleri kategorisini tıkladığımda başlıkları görüyorum ama yine logolara tıkladığımda açılmıyor? 2 gündür...
  4. AsyMeTRiQue

Kanuni GT 170 & RKS Titanic 150 & ARORA AR 180 - 19

Arkadaşlar merhaba; Öncelikle ilk motorumu alacağım ve vitesli bir motor almayı istiyorum. Uzun zamandır bu 3 model arasında gidip geliyorum. Daha doğrusu RKS yeni eklendi. Kullanma amacım tamamen hobi olacak. Yani bir arabam var ancak motorla gezmenin daha zevkli olduğunu biliyorum...
  5. AsyMeTRiQue

İstanbul Avrupa Yakasindan Selamlar

Arkadaşlar merhabalar; Adım Lokman, 1984 doğumluyum ıstanbul avrupa yakasında yaşıyorum... Bir firmada saha satış sorumlusu olarak çalışıyorum... İşim gereği bütün gün yollardayım. Tabi 4 tekerle... Küçüklüğümden beri (yan komşumuzun motor tamircisinde çalışıyor olması ve bir motorunun...

Yeni mesajlar