Arama sonuçlarınız

1. cuppuc

Bi yardım :)

Beyler bende 100 cc cup var kee-100 1 ay falan oluyor alalı ben teker yapmak istiyorum kaskı takıp tabikide şunu tam takım anlatırmısınız pratiklerini bi güzelce ona göre deneme yaparım bende bilen varsa hemen söylesin gidicem denicem biliyorum o kadar kolay iş değil ama hangi viteste kaldırayım...
  2. cuppuc

Motorumdan görüntüler :))))

Evet arkadaşlar şimdilik bu kadar Kuba kee-100 <3
  3. cuppuc

Kuba Kee - 100 Cup Motorumun Resimleri :)

Motorumdan resimler :) Bu kadar daha atıcağım :cat: :rendeer: :king:
  4. cuppuc

Beyler nasıl resim yüklicem ya o kadar resim çektim bi bilgisi olan var mı

Beyler nasıl resim yüklicem ya o kadar resim çektim bi bilgisi olan var mı :silent: :pr:
  5. cuppuc

Yeni Motorum KUBA KEE100 <3

Selamlar arkadaşlar bu gün motorumu aldım yarın teslim alıcam sadece anahtarını aldım bu gün yarın inşallah alırsamm resimlerini sizinle paylaşıcağım :):cat: Buda anahtarı :) :king:
  6. cuppuc

Kuba CG 100 SPORT mu KUBA CUP XY 100-e mi Beyler bi Bilgi verirmisinz ACİL..!!

Evet beyler arkadaş alıcak kararsız kaldı hangisi tercih etsin kuba cg 100 luk mu http://www.kubamotor.com/new4/urunlerimiz/touring/cg-sport bu mu yoksa cup xy 100-e mi http://www.kubamotor.com/new4/urunlerimiz/cub/xy100-e ? SİZCE HANGİSİ TERCİH EDİLİR Titreşim olsun 2. kişiilik olsun...
  7. cuppuc

3-4 günü bekleyemedim aldım motorumu beyler Kuba XY 100-e CUP :)

3-4 günü bekleyemedim artık motorsuzluk kötü bişeymiş artık aldım motorumu xy 100-e inşallah kazasız belasız geçenip giderim motorumla en kısa zamanda fotoğrafları çekip atıcağım biraz titreşim var ama olsun idare edicez kullandıktan sonra bilgilerinide söylerim :):cat: :rendeer:
  8. cuppuc

100 cc Kuba XY 100-e motorla Tekirdağdan başka nerelere seyehat edilir

Evet ilk önce merhaba beyler ben 3-4 gün içerisinde kuba motor xy 100-e motor alıcam aldıktan sonta 1-2 hafta sonra seyehat etmek istiyorum sizce tekirdağda oturuyorum tekirdağdan dinlene dinlene nerelere gidebilirim bi bilginiz var mı genelde 2 kişiyle gezicem neden 100 cc motor alıyrum çnkü...
  9. cuppuc

100 CC Cup Tercihlerinizi Söylermisiniz Sadece CUP ama

Eveet beyler ben en kısa zamanda bir tane cup motor almayı düşünüyorum bütçem 2000 TL civarı bana 0 2. el olmayan bir cup önerirmisiniz Titreşimi kaç km/h yaptıklarını yakıt yaktıklarını falan ? İlgilenen cuplarla bilgisi olan LÜTFEN söylesin :silent: ---------- Mesajlar birleştirildi - 18:45...

Yeni mesajlar