Arama sonuçlarınız

1. Mercannn

Karadeniz Gezimi Yazdım....

Kasım da yaptiğim muhteşem gezimi yazıya döktüm. Fotograflarımla bir motosiklet dergisinde yayınlandı. Burada da ilk fırsatta paylaşacağım. 2000 km, konaklama ve benzin dahil,on gün 700 tl ye mal oldu, en ucuz şekliyle. Suzuki GS 500 ile, tekbaşıma, ve bayan olarak harika anılarım var :))) Resim...
  2. Mercannn

Karadeniz Gezim için yazdığım Yazı bu ay yayında

Mart ayı sayısında Motoron Dergisinde Kasım ayında yaptıgım 2 haftalïk Karadeniz gezim yayınlandı. Özellikle bayan ve yalnız gezdiğim icin çokk güzel ve komik anılarım var. Onları yazdım. Çektiğim resimlerden ve yazımdan alıntıları bu sitede de ilk fırsatta paylaşmak istiyorum.
  3. Mercannn

12.agustos da AYVALIK YOLCUSU KALMASIN

merhaba, ben pazartesi kismet ise 12.08.13 tarihinde erken saatlerde 6 sularinda Darica - Topcular (feribot ile) üzerinden AYVALIK a yola cikiyorum. Henüz konaklama icin yer ayarlamadim....yola cikan olursa o tarihlerde haberlesebiliriz...
  4. Mercannn

istanbul - izmir - bodrum haziran yola cikiyorum

Yol uzerinde veya izmir den katlan olursa buyursun
  5. Mercannn

Bodrum a gidiyorum. Başka giden yolcu varmı???

Merhabalar Arkadaşlar, ben 14. Haziran çok erkenden İstanbul dan Bodrum a yola çıkıyorum. Hem geze geze ama yine de anayoldan sapmadan tek yola çıkıyorum. Belki başka arkadaşlar var ise aynı anda yola çıkan haberleşebiliriz. Görüşmek üzere...:)
  6. Mercannn

Suzuki için hangi servisi tavsiye edersiniz?

Merhaba Arkadaşlar Suzuki bakım veya başka ihtiyaçlar için servis yada özel tamirhane olarak nereyi tavsiye edersiniz? tşk ederim
  7. Mercannn

Merhaba

Herkese merhaba, sitenize bugün yeni üye oldum. 8 yıldır motor kullanıyorum, bu sene bol bol geziler yapmak istiyorum güzel, yeşil, kıvrak yollar..otoyollar, herşey uyar yeterki yol olsun :) forumları takip edeceğim, uyan bir seyler olursa katılabilmeyi çok isterim. akşamınız güzel geçsin.
  8. Mercannn

Suzuki GS 500 için çanta+ demiri+aparatı arıyorum

Suzuki GS 500 için çanta+ demiri+aparatı arıyorum

Yeni mesajlar