Arama sonuçlarınız

1. K

Hasar kayıtsız kazasız R25

Merhabalar akşam üstü r25 kullanıcı topicinde bahsetmiştim motorum 15 model 16 çıkışlı hasar kayıtsız kazasız raceblue rengi 12.000 km de mavi ayarlı manetler katlanır plaka gömme sinyal mevcut orjinal çamurluk yanında verilecek pazarlıksız 14.500 fiyatıdır. İş ve koyacak yerim olmadığı için...
  2. K

Garajını paylaşabilecek bir arkadaş var mı?

Merhabalar arkadaşlar sizden bi ricam var ben yıllardır Anadolu yakasında idealtepe semtinde ikamet etmekteydim fakat 1 ay kadar önce Zümrütevlere taşınmak zorunda kaldım bazı sebeplerden dolayı , zümrütevleri bilen bilir biraz sıkıntılı bir semt o yüzden motorumu dışarı koyamıyorum 1 aydır...
  3. K

Suadiye , Kartal ve Maltepe şubemizde çalışacak kurye arkadaşlar aranıyor

İstanbul Suadiye , Kartal ve ya Maltepe MealBox şubemizde çalışmak isteyen a2 ehliyetli kurye arkadaşlar arıyoruz. Maaş + yemek ücreti + adisyon başına prim + agi veriyoruz. Kurye arkadaşlar ilk haftadan sonra dükkan motorunu akşam evlerine gidip gelmek için kullanabilirler. Vardiya şöyle...
  4. K

2011 YAMAHA YZF 125 R MAVİ KÜÇÜKYALI

ARKADAŞLAR 2011 MAVİ YZF MİZ KÜÇÜKYALIDA EVİMİZİN ÖNÜNDEN ÇALINMIŞTIR ARKA KUYRUK KESİK PLAKASIZ FAKAT PLAKASINI YİNEDE YAZIYIM 06 DL 1134 ÇALINMA ZAMANI 22 TEMMUZ SALI GECE Sİ 24:00 SULARINDA ÇALINDI GÖREN DUYAN OLURSA : 534 584 66 45 E HABER VERSİN LÜTFEN.
  5. K

2006 Yamaha YBR 125

Arkadaşlar motorum satılıktır. http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2-sahibinden-siyah-ybr-144885247/detay/
  6. K

Arkadaşlar anadolu yakasında Yamaha'dan anlayan usta var mı?

İyi akşamlar arkadaşlar anadolu yakasında yamahadan anlayan usta bildiğiniz var mı?