Arama sonuçlarınız

1. garaj20

YAMAHA YZF R6

2. garaj20

Yzf R6

Motorumu satıyorum.. Beklenmedik gelişmeler oldu ve acilen satmam gerekti.... Alan arkadaşa hayırlı olsun şimdiden... http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-yamaha-2004-trafige-cikisli-borcum-yuzunden-satilik-123965457/detay/
  3. garaj20

Racing kullanmanın zararları... 1,5 haftada yaşadıklarımmm

merhaba sevgili ailem.. uzun zamandır pek sık giremiyordum motorun işleri kendi işlerim vs baya bi koşturmaca geçti.... bu konuyu açma nedenim 1 haftada racingden bıktırılmış olmamdır. Ne çileli bişeymiş ya buu böyle?? Bu arada sıkıntım motorla değil saygı değer trafik ekipleriyle.. Bulunduğum...
  4. garaj20

egzoz

arkadaşlar merhaba yeni aldığım r6'm için egzoz hediye edecek arkadaş varsa buradan irtibata geçerse sevinirim.. (Biraz yüzsüzlük mü oldu ne )
  5. garaj20

Vay bu başıma gelenler...

öncelikle ihakanvardal ve Lucas abi/kardeşlerime teşekkür ederim. Bana çok yardımcı ve destek oldular.. =) Sabah denizliden kalkıp istanbula gittim ordanda 4 gün hayalini kurduğum zx6r ı almaya.. Satış almak için notere gittik ve motorun üstünde hak mahrumiyeti olduğunu öğrendik... Motorun...
  6. garaj20

Motoru Getirme Zamanı Geldi Çattı... Tecrübeli arkadaşlar lütfen bi yardım edin....

yalovadan motor aldım almasına ama hiç uzun yol tecrübem yok hyosung ile denizli ve ilçelerine gittim geldim ama bizim buralarda şeritler ya 2 yada 3 ve bölünmüş yol hepside... Maximum yaptığım(tek seferde) 250 km falandır geleceğim yol ise bunun 2 katından biraz fazla.. Getireceğim motorda zx6r...
  7. garaj20

Forum Bekçileri...

Bi yoklama yapalım.. Kimler burda??
  8. garaj20

Özel Yapım Chopper'lar...

Kaçırmadan izlemeye çalıştığım nadir programlardan birisidir. American Chopper.. Baba Paul ve oğul Paul JR. birbirlerini yeselerde bence JR çok iyi işler çıkarmakta ortaya.... Bir kaç motorunu burada paylaşmak istedim.... Anti-Venom Geico Carocap...
  9. garaj20

Bugun Malum Pazardı....

Bugün günlerden pazar olması havanın gayet ideal olması ve hyosung motorumu satmam ve daha yeni motorumun gelmemesi nedeniyle benim scooterı çıkarıp gezeyim dedim.. Hep asfaltta gezmekten sıkıldığımı farkettim ve kendimi bilmediğim yollara sürdüm..... Gezi biraz talihsiz başladı benim için...
  10. garaj20

Hyosung Satıldı... Ninja Geliyor

Arkadaşlar hepinize merhaba bugün hayırlısı ile motorumu sattım. Bence güzel paraya gitti alan arkadaşta çok memnun oldu zaten =) 2000 Model zx6r ninja haftaya çarşambaya geliyor hayırlısıyla artık 4 silindir bir makina almanın haklı mutluluğu içindeyim... Yalova da olan üye arkadaşlarımız varsa...
  11. garaj20

Bu millet neden saçma fiyat ve tekliflerle ararlarki (satıştan bahsediyorum)

arkadaşlar herkese iyi geceler. Bilindiği üzere motorumu satışa çıkarttım bi gecede 700 kusur kişi inceledi. Telefonlarıma ve sahibinden.com a gelen mesajlar beni çileden çıkarttı. Bu millet alış veriş yapmayı ne sanıyor? Arar 2500 peşin gerisi senetle 5,500 e alırım diyor. Birisi artık hiç bir...
  12. garaj20

1998 zx6r alınırmı?

arkadaşlar bildiğiniz yada bilmediğiniz ama artık öğrendiğiniz gibi hyosung gt250r'ım var yüksek masraflar sonucu doğru düzgün hiç bir sıkıntısı olmayan bir motorum oldu. Fakat artık 4 silindir sesi almak istiyorum. Oturduğum yerin yakınlarında 1998 model bir (eski kafa grenajlı) zx6r var sizce...
  13. garaj20

Hyosung Farları Hakkında Yardım

öncelikle herkese merhabalar arkadaşlar... Aranıza yeni katıldım aktif olarak sadece 2 yıldır motorcuyum 1 yılı chopper 1 yılda hyosung olarak =)... neyse biz konumuza başlayalım. arkadaşlar 2007 model gt250r aldım fakat motoru aldığımda gündüz olduğu için farlarına bakmak pek aklıma gelmedi...