Arama sonuçlarınız

1. B

Günlük yevmiyeli iş önerileri

Arkadaslar 18 yasınsayım Istanbulda çok acil günlük yevmiyeli iş arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum.
  2. B

Günlük yevmiyeli iş önerileri

Öncelikle merhaba, 18 yasındayım günlük yevmiye ile çalısan işler arıyorum tavsiyelerinizi bekliyorum
  3. B

Eski kasa honda cbr 125 hakkında

Boyum 1,76 Kilom 55 eski kasa altım da ufak kalır mı ona göre almayı düsünüyorum canlı görme fırsatım olmadı
  4. B

cbr 125r 2006 model 20.000 de alınır mı link içeride

http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-motosiklet-honda-acil-satilik-cbr125-kask-ve-baglama-zinciri-hediye-148109006/detay yorumlarınızı bekliyorum arkadaşlar, başımı çok ağrıtır mı alırsam :silent:
  5. B

Evdeki oyuncak arabalarla aksiyon filmi çekmek

Çok başarılı. :)
  6. B

Başlangıç motosikleti ne almalıyım?

Arkadaşlar 3-4 ay sonra ehliyetimi alıcam. Başlangıç motoru olarak ne alabilirim Cbr 125 almayi düşünüyorum.3000 - 3500 Tl para verebilirim. 2. El Alıcam tavsiyeleriniz Nelerdir? Boyum. 173 Kilo 50
  7. B

İlk Motobisiklet

Merhaba, arkadaşlar 17 yaşındayım, 4 ay sonra A2 ehliyeti alıcam. Ne kadar tutar ehliyet? Daha önce çalıştıgım yerde Honda activa kullandım 2 kez. 4 ay sonra motosiklet almayı düşünüyorum. Honca CBR 125R almayı düşünüyorum. Tavsiyeleriniz nelerdir, 2. el alıcam motoru en fazla kaç km...